Δες την καυτή δασκάλα ισπανικών του Playboy

11.10.2013
Κακός χαμός, χλαπαταγή και αναστάτωση... για την αποκάλυψη ότι 21χρονη δασκάλα ισπανικών στο Ντάλας του Τέξας είχε φωτογραφηθεί ολόγυμνη για το ανδρικό περιοδικό Playboy. Η νεαρή Κρίστι Νικόλ (Cristy Nicole) προκάλεσε την οργή γονέων και κηδεμόνων που έκπληκτοι ανακάλυψαν ότι η δασκάλα των ισπανικών στο Townview Magnet High School στο Ντάλας ήταν Κουνελάκι του Χιού Χέφνερ. Και μάλιστα φωτογραφίες της και βίντεό της είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο ακόμα και για τους... μαθητές της. Η Νικόλ υποστήριξε ότι η φωτογράφηση ουδεμία σχέση έχει με το επάγγελμά της, αλλά με το «αμαρτωλό» παρελθόν της. Η υπόθεση έχει φτάσει στα γραφεία των Αρχών του Ντάλας, οι οποίες και αναμένεται να αποφασίσουν αν η γλυκιά Νικόλ θα παραμείνει στο πόστο της. Πάντως η Κρίστι έχει γίνει διάσημη, τα ιδιαίτερα μαθήματα πέφτουν βροχή και το PlayboyPlus δίνει με συνδρομή πρόσβαση σε όλες τις φωτογραφίες της.

Κακός χαμός, χλαπαταγή και αναστάτωση... για την αποκάλυψη ότι 21χρονη δασκάλα ισπανικών στο Ντάλας του Τέξας είχε φωτογραφηθεί ολόγυμνη για το ανδρικό περιοδικό Playboy. Η νεαρή Κρίστι Νικόλ (Cristy Nicole) προκάλεσε την οργή γονέων και κηδεμόνων που έκπληκτοι ανακάλυψαν ότι η δασκάλα των ισπανικών στο Townview Magnet High School στο Ντάλας ήταν Κουνελάκι του Χιού Χέφνερ. Και μάλιστα φωτογραφίες της και βίντεό της είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο ακόμα και για τους... μαθητές της.

Η Νικόλ υποστήριξε ότι η φωτογράφηση ουδεμία σχέση έχει με το επάγγελμά της, αλλά με το «αμαρτωλό» παρελθόν της. Η υπόθεση έχει φτάσει στα γραφεία των Αρχών του Ντάλας, οι οποίες και αναμένεται να αποφασίσουν αν η γλυκιά Νικόλ θα παραμείνει στο πόστο της. Πάντως η Κρίστι έχει γίνει διάσημη, τα ιδιαίτερα μαθήματα πέφτουν βροχή και το PlayboyPlus δίνει με συνδρομή πρόσβαση σε όλες τις φωτογραφίες της.