Γυμνή με... πτυχίο

15.10.2013
Την αισθησιακή Κριστίνα Νοέλ (Christina Noelle) σε άκρως καλοκαιρινές πόζες φιλοξενεί στις σελίδες του το γερμανικό Playboy του Νοεμβρίου. Η 23χρονη Κριστίνα έχει πάθος με τη φωτογραφία. Από την τρυφερή ηλικία των επτά ετών τοποθετούσε τις Mπάρμπι της στη σειρά, πρόσεχε πολύ να έχουν τον σωστό φωτισμό και τις φωτογράφιζε. Αργότερα ξεκίνησε να κάνει πιο παιχνιδιάρικα πράγματα και τις φωτογράφιζε σε γυμνές πόζες! Όταν μεγάλωσε αρκετά πήρε πτυχίο στη φωτογραφία και συνέχισε να αποτυπώνει όλες τις περίεργες ιδέες σε φωτογραφικό χαρτί, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που αυτοφωτογραφίζεται σε άκρως σέξι στάσεις!

Την αισθησιακή Κριστίνα Νοέλ (Christina Noelle) σε άκρως καλοκαιρινές πόζες φιλοξενεί στις σελίδες του το γερμανικό Playboy του Νοεμβρίου.
Η 23χρονη Κριστίνα έχει πάθος με τη φωτογραφία. Από την τρυφερή ηλικία των επτά ετών τοποθετούσε τις Mπάρμπι της στη σειρά, πρόσεχε πολύ να έχουν τον σωστό φωτισμό και τις φωτογράφιζε.
Αργότερα ξεκίνησε να κάνει πιο παιχνιδιάρικα πράγματα και τις φωτογράφιζε σε γυμνές πόζες! Όταν μεγάλωσε αρκετά πήρε πτυχίο στη φωτογραφία και συνέχισε να αποτυπώνει όλες τις περίεργες ιδέες σε φωτογραφικό χαρτί, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που αυτοφωτογραφίζεται σε άκρως σέξι στάσεις!