Αργεντίνικο τούμπανο σε... καρφώνει

16.10.2013
Κάποτε είχα ρωτήσει έναν Αργεντίνο να μου πει τα τρία δυνατότερα σημεία της χώρας του. Απάντησε γρήγορα και χωρίς δισταγμό : Κρέας, κρασί και όμορφες γυναίκες: Οι γυναίκες είναι απλά υπέροχες, οι ομορφότερες στον κόσμο, αν και αρκετά ψηλομύτες, τόνισε... Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί του, τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με το τρίτο σκέλος της δήλωσης του, «μελετώντας» τις φωτογραφίες, από το νοτιοαμερικάνικο Hombre, της διαστημικής καλλονής Μάγκαλι Μορα (Magali Mora). Αυτό το «τούμπανο» από την Αργεντινή έχει όλα όσα θα θέλαμε να έχει εμφανισιακά μια γυναίκα : καμπύλες, αισθησιακό πρόσωπο και αχαλίνωτο ερωτισμό. Σίγουρα ο τύπος της γυναίκας που θα ήθελε ο καθένας να κλειστεί σε ασανσέρ μαζί της για ώρες!

Κάποτε είχα ρωτήσει έναν Αργεντίνο να μου πει τα τρία δυνατότερα σημεία της χώρας του. Απάντησε γρήγορα και χωρίς δισταγμό : Κρέας, κρασί και όμορφες γυναίκες: Οι γυναίκες είναι απλά υπέροχες, οι ομορφότερες στον κόσμο, αν και αρκετά ψηλομύτες, τόνισε...

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί του, τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με το τρίτο σκέλος της δήλωσης του, «μελετώντας» τις φωτογραφίες από το νοτιοαμερικάνικο Hombre της διαστημικής καλλονής Μάγκαλι Μορα (Magali Mora).

Αυτό το «τούμπανο» από την Αργεντινή έχει όλα όσα θα θέλαμε να έχει εμφανισιακά μια γυναίκα : καμπύλες, αισθησιακό πρόσωπο και αχαλίνωτο ερωτισμό.
Σίγουρα ο τύπος της γυναίκας που θα ήθελε ο καθένας να κλειστεί σε ασανσέρ μαζί της για ώρες!