Για τέτοια μπαλκόνια σκίζονται και... παντελόνια

17.10.2013
Σήμερα είναι μια φθινοπωρινή μέρα, μουντή, βροχερή και μελαγχολική. Και ενώ η διαθεσή μας δεν προβλεπόταν να αλλάξει δραματικά, ήρθε ξαφνικά ένας ξανθός καυτός άνεμος να μας ανανεώσει ριζικά. Ονομάζεται Τζες Ντέιβις (Jess Davies), είναι από το Καρντιφ της Μεγάλης Βρετανίας και έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις στα ανδρικά περιοδικά Nuts, Front, Zoo, Loaded και FHM. Το δυνατό και αξιοσημείωτο προσόν της είναι το ξεχειλίζον από σουτιέν, παλάμες, αγκαλιές και λοιπές περιοριστικές δυνάμεις, στήθος της που σε συνδυασμό με το υπέροχο νεανικό πρόσωπο και τα γαλανά μάτια μας ταξιδεύουν «σ΄ άλλη γη σ΄ άλλα μέρη». Η καμπυλογραμμη Τζες είναι ένα κορίτσι της εποχής της, της αρέσει να πηγαίνει από το ένα πάρτι στο άλλο και να χορεύει όλη νύχτα, ενώ την μέρα σηκώνεται νωρίς για να κάνει την αγαπημένη της ασχολία: shopping με τους σέξυ φίλους της. Αυτό είναι ζωή..

Σήμερα είναι μια φθινοπωρινή μέρα, μουντή, βροχερή και μελαγχολική. Και ενώ η διαθεσή μας δεν προβλεπόταν να αλλάξει δραματικά, ήρθε ξαφνικά ένας ξανθός καυτός άνεμος να μας ανανεώσει ριζικά. Ονομάζεται Τζες Ντέιβις (Jess Davies), είναι από το Καρντιφ της Μεγάλης Βρετανίας και έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις στα ανδρικά περιοδικά Nuts, Front, Zoo, Loaded και FHM.

Το δυνατό και αξιοσημείωτο προσόν της είναι το ξεχειλίζον από σουτιέν, παλάμες, αγκαλιές και λοιπές περιοριστικές δυνάμεις, στήθος της που σε συνδυασμό με το υπέροχο νεανικό πρόσωπο και τα γαλανά μάτια μας ταξιδεύουν «σ΄ άλλη γη σ΄ άλλα μέρη».

Η καμπυλογραμμη Τζες είναι ένα κορίτσι της εποχής της, της αρέσει να πηγαίνει από το ένα πάρτι στο άλλο και να χορεύει όλη νύχτα, ενώ την μέρα σηκώνεται νωρίς για να κάνει την αγαπημένη της ασχολία: shopping με τους σέξυ φίλους της. Αυτό είναι ζωή..