Αυτό το μωρό ανασταίνει και... νεκρό

21.10.2013
Τελικά τι είναι μια γυμνή φωτογράφηση; Είναι τέχνη, είναι πορνογραφία, είναι φτηνή εκμετάλλευση της δύναμης του γυμνού σώματος ή κάτι άλλο; Αυτά τα ερωτήματα απασχολούν τον καθένα μας φαντάζομαι, αλλά ας μην το παρακάνουμε. Όπως και να έχει ο συνδυασμός τέχνη και γυναίκα είναι πάντα ενδιαφέροντας ειδικά όταν στη θέση της γυναίκας έχουμε την καυτή, εκφραστική και διαστημική Ελίζα Σις (Eliza Sys). Αυτό το σούπερ μωρό από το Βέλγιο δεν είναι μόνο ένα διεθνές, top class μοντέλο αλλά έχει και αρτιστίκ ανησυχίες που την ανεβάζουν ψηλά στην εκτίμηση μας. Όλος αυτός ο συναισθηματικός κόσμος αποτυπώνεται τόσο παραστατικά στην τελευταία έκδοση του S magazine προτρέποντας τον καθένα για λίγη σκέψη και προβληματισμό στα ερωτήματα της αρχής ..

Τελικά τι είναι μια γυμνή φωτογράφηση; Είναι τέχνη, είναι πορνογραφία, είναι φτηνή εκμετάλλευση της δύναμης του γυμνού σώματος ή κάτι άλλο; Αυτά τα ερωτήματα απασχολούν τον καθένα μας φαντάζομαι, αλλά ας μην το παρακάνουμε.

Όπως και να έχει ο συνδυασμός τέχνη και γυναίκα είναι πάντα ενδιαφέροντας ειδικά όταν στη θέση της γυναίκας έχουμε την καυτή, εκφραστική και διαστημική Ελίζα Σις (Eliza Sys).

Αυτό το σούπερ μωρό από το Βέλγιο δεν είναι μόνο ένα διεθνές, top class μοντέλο αλλά έχει και αρτιστίκ ανησυχίες που την ανεβάζουν ψηλά στην εκτίμηση μας.

Όλος αυτός ο συναισθηματικός κόσμος αποτυπώνεται τόσο παραστατικά στην τελευταία έκδοση του S magazine προτρέποντας τον καθένα για λίγη σκέψη και προβληματισμό στα ερωτήματα της αρχής ..