Ολονυκτία στο... κορμί της

22.10.2013
Ο κάθε ένας έχει τη δική του προσωπική σχέση με τη θρησκεία και τα πιστεύω του. Ανεξάρτητα πόσο πιστεύει κανείς, αντικρίζοντας την γνωστή και μη εξαιρετέα Βρετανίδα Χόλι Πιρς (Holly Peers) δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε ότι υπάρχει σίγουρα κάποια «ανώτερη» παρέμβαση κατά τη διάρκεια της δημιουργίας της. Με καμπύλες που σε καθηλώνουν και καταπράσινα μάτια γεμάτα ερωτισμό η νεαρά καστανομάλλα Χόλι (αγία στα ελληνικά) γδύνεται για λογαριασμό του αγαπημένου μας περιοδικού Nuts και μας αναγκάζει να κάνουμε ολονυκτίες πάνω από το μόνιτορ του υπολογιστή, σιγοτραγουδώντας το σχετικό άσμα – ύμνο: «όταν σε έπλασε ο Θεός πρέπει να είχε προφανώς …Έμπνευση, μεγάλη έμπνευση…»

Ο κάθε ένας έχει τη δική του προσωπική σχέση με τη θρησκεία και τα πιστεύω του. Ανεξάρτητα πόσο πιστεύει κανείς, αντικρίζοντας την γνωστή και μη εξαιρετέα Βρετανίδα Χόλι Πιρς (Holly Peers) δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε ότι υπάρχει σίγουρα κάποια «ανώτερη» παρέμβαση κατά τη διάρκεια της δημιουργίας της.

Με καμπύλες που σε καθηλώνουν και καταπράσινα μάτια γεμάτα ερωτισμό η νεαρά καστανομάλλα Χόλι (αγία στα ελληνικά) γδύνεται για λογαριασμό του αγαπημένου μας περιοδικού Nuts μας αναγκάζει να κάνουμε ολονυκτίες πάνω από το μόνιτορ του υπολογιστή, σιγοτραγουδώντας το σχετικό άσμα – ύμνο: «όταν σε έπλασε ο Θεός πρέπει να είχε προφανώς …Έμπνευση, μεγάλη έμπνευση…»