Ψαρώσαμε με την Πριγκίπισσα της Μολδαβίας...

23.10.2013
Εργάζεται για το πρακτορείο Elite στο Μαϊάμι και το Λος Άντζελες και την αποκαλούν η «Πριγκίπισσα της Μολδαβίας». Με το όνομα Ξένια Δελί (Xenia Deli) θα μπορούσε κάλλιστα να είναι Ελληνίδα, αλλά η 25χρονη πανέμορφη μελαχρινή μάς έρχεται από τη Μολδαβία. Ο νέος Άγγελος Victoria’s Secret κατέχει τον τίτλο του πιο σέξι μοντέλου από τη Μολδαβία. Ξεκίνησε στα 18 της ως μοντέλο μαγιό και εσωρούχων για τις εταιρίες «Frederick's of Hollywood» και «Beach Bunny» στην Αμερική. Σήμερα, είναι ένα από τα πιο αδύνατα μοντέλα στο χώρο και λατρεύει να φωτογραφίζεται με μαύρα εσώρουχα και δερμάτινες μπότες. Στον ελεύθερό της χρόνο το «παίζει» καυτή αεροσυνοδός!

Εργάζεται για το πρακτορείο Elite στο Μαϊάμι και το Λος Άντζελες και την αποκαλούν η «Πριγκίπισσα της Μολδαβίας». Με το όνομα Ξένια Δελί (Xenia Deli) θα μπορούσε κάλλιστα να είναι Ελληνίδα, αλλά η 25χρονη πανέμορφη μελαχρινή μάς έρχεται από τη Μολδαβία.

Ο νέος Άγγελος Victoria’s Secret κατέχει τον τίτλο του πιο σέξι μοντέλου από τη Μολδαβία. Ξεκίνησε στα 18 της ως μοντέλο μαγιό και εσωρούχων για τις εταιρίες «Frederick's of Hollywood» και «Beach Bunny» στην Αμερική. Σήμερα, είναι ένα από τα πιο αδύνατα μοντέλα στο χώρο και λατρεύει να φωτογραφίζεται με μαύρα εσώρουχα και δερμάτινες μπότες. Στον ελεύθερό της χρόνο το «παίζει» καυτή αεροσυνοδός!