Η καψούρα του Ταρζάν είναι από το Ουζμπεκιστάν

31.10.2013
Αλήθεια ποια πιστεύετε ότι θα ήταν η αντίδραση σας αν βρισκόσασταν ποτέ στην ευχάριστη θέση να συναντούσατε σε έναν περίπατο σας στο δάσος έναν κορίτσαρο σαν τα κρύα τα νερά, γυμνό, να ποζάρει αμέριμνα; Ειδικά δε αν είχε τις αναλογίες της Αναστασίας Ματρενίνα (Anastasia Matrenina), συν όλα τα άλλα που μπορείτε να θαυμάσετε, το πράγμα θα ξέφευγε κάπως. Η μόλις 18 ετών Ουζμπέκα θεά ανακηρύχτηκε Playmate της χρονιάς στο Ουκρανικό Playboy και για να το γιορτάσουν έστησαν μια φωτογράφηση με φόντο την άγρια ζούγκλα. Η Αναστασία σαν ένα άλλο ερωτικό αιλουροειδές ποζάρει ανάμεσα στα δέντρα, τις φυλλωσιές και τους κοκοφοίνικες στέλνοντας υπερβολικές δόσεις σεξουαλικότητας προς κάθε κατεύθυνση στην καταπράσινη ζούγκλα. Ένα θηλυκό που σίγουρα θα έκανε τον Ταρζάν να περιφέρεται ζαλισμένος, κοπανώντας το στήθος του και βγάζοντας την γνωστή του ιαχή!

Αλήθεια ποια πιστεύετε ότι θα ήταν η αντίδραση σας αν βρισκόσασταν ποτέ στην ευχάριστη θέση να συναντούσατε σε έναν περίπατο σας στο δάσος έναν κορίτσαρο σαν τα κρύα τα νερά, γυμνό, να ποζάρει αμέριμνα;

Ειδικά δε αν είχε τις αναλογίες της Αναστασίας Ματρενίνα (Anastasia Matrenina), συν όλα τα άλλα που μπορείτε να θαυμάσετε, το πράγμα θα ξέφευγε κάπως. Η μόλις 18 ετών Ουζμπέκα θεά ανακηρύχτηκε Playmate της χρονιάς στο Ουκρανικό Playboy και για να το γιορτάσουν έστησαν μια φωτογράφηση με φόντο την άγρια ζούγκλα.

Η Αναστασία σαν ένα άλλο ερωτικό αιλουροειδές ποζάρει ανάμεσα στα δέντρα, τις φυλλωσιές και τους κοκοφοίνικες στέλνοντας υπερβολικές δόσεις σεξουαλικότητας προς κάθε κατεύθυνση στην καταπράσινη ζούγκλα. Ένα θηλυκό που σίγουρα θα έκανε τον Ταρζάν να περιφέρεται ζαλισμένος, κοπανώντας το στήθος του και βγάζοντας την γνωστή του ιαχή!