Το ηφαίστειο της Σαντορίνης περπατάει ανάμεσα μας

04.11.2013
Στη μαγευτική Σαντορίνη έλαβε χώρα μια απο τις πιο ωραίες φωτογραφήσεις που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Η κουκλάρα Καταρίνα Μπέντσεκ (Katarina Bencek) πέταξε κάθε περιττό και ενοχλητικό κομμάτι υφάσματος και ξεκίνησε να περιδιαβαίνει ολόγυμνη τα καλντερίμια, τα βουνά και τις παραλίες του υπέροχου νησιού μας για λογαριασμό του σλοβένικου Playboy. Η υπέροχη φυσική ομορφιά του μοντέλου σε συνδυασμό με την διαχρονική ομορφιά του τοπίου και το υπέροχο ελληνικό φως δημιούργησαν ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Η Καταρίνα είναι ακριβώς η γυναίκα που θέλουμε μιας κι έχει κορμί για αμαρτίες και μυαλό για μπίζνες! Μη σας παραπλανά η εμφάνιση, το κορίτσι έχει μεταπτυχιακό στα οικονομικά και πτυχίο στη μουσική. Τέλος για την εξαιρετική της σωματική κατάσταση υπεύθυνος είναι ο μπόι φρεντ που είναι και προσωπικός γυμναστής στο επάγγελμα.

Στη μαγευτική Σαντορίνη έλαβε χώρα μια απο τις πιο ωραίες φωτογραφήσεις που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

Η κουκλάρα Καταρίνα Μπέντσεκ (Katarina Bencek) πέταξε κάθε περιττό και ενοχλητικό κομμάτι υφάσματος και ξεκίνησε να περιδιαβαίνει ολόγυμνη τα καλντερίμια, τα βουνά και τις παραλίες του υπέροχου νησιού μας για λογαριασμό του σλοβένικου Playboy.

Η υπέροχη φυσική ομορφιά του μοντέλου σε συνδυασμό με την διαχρονική ομορφιά του τοπίου και το υπέροχο ελληνικό φως δημιούργησαν ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Η Καταρίνα είναι ακριβώς η γυναίκα που θέλουμε μιας κι έχει κορμί για αμαρτίες και μυαλό για μπίζνες! Μη σας παραπλανά η εμφάνιση, το κορίτσι έχει μεταπτυχιακό στα οικονομικά και πτυχίο στη μουσική. Τέλος για την εξαιρετική της σωματική κατάσταση υπεύθυνος είναι ο μπόι φρεντ που είναι και προσωπικός γυμναστής στο επάγγελμα.