Μόνο γυμνή θα δεις ...προκοπή

06.11.2013
Περάστε κόσμε στο …τσίρκο του έρωτα! Αυτό θα μπορούσε να βροντοφωνάζει κάθε ένας που θα συναντούσε το τσίρκο που έχει στην υποδοχή την Σόνια Μορένο (Sonia Moreno). Η εκθαμβωτική Κάρλι δίνει, για λογαριασμό του Playboy, μια νέα και πιο ενδιαφέρουσα διάσταση στον όρο θέαμα. Κατακτάει με το σπαθί της και τα ατέλειωτα προσόντα της τη θέση της βεντέτας του πιο ερωτικού τσίρκου στον κόσμο. Η ξανθιά σεξοβόμβα είναι από την Καλιφόρνια και έχει πολλά περισσότερα από μια υπερκοσμική εμφάνιση. Βλέπετε καλά είναι τα 180 εκατοστά του αγαλματένιου κορμιού της, τα καταπράσινα μάτια, η σαγηνευτική αύρα, αλλά όποιοι πέσουν στην παγίδα να την χαρακτηρίσουν σαν χαζοξανθιά θα υποπέσουν σε μέγιστο σφάλμα. Η 23 χρονη Σόνια τα ‘παιρνε τα γράμματα και έχει πτυχίο λογιστικής από κολλέγιο μάλιστα. Όσοι δε ενδιαφέρονται για κάτι παραπάνω από το να κοιτάνε απλά τις φωτογραφίες της θα πρέπει να σημειώσουν ότι της αρέσουν οι εκδρομές, το βόλεϊ και η γυμναστική, τα τακούνια και γενικά κάθε τι όμορφο, ενώ αν δοκιμάσετε για κάτι πιο προσωπικό μη ξεχάσετε λουλούδια, γλυκάκια ,καλό φαγητό και κρασί. Το κορίτσι αποδεικνύει ότι έχει αρκετά πεπλατυσμένους ορίζοντες καθώς δηλώνει ότι : «μπορούν να με ελκύουν άτομα και των δύο φύλων, γιατί όχι; Άλλωστε είμαστε όλοι άνθρωποι».

Περάστε κόσμε στο …τσίρκο του έρωτα! Αυτό θα μπορούσε να βροντοφωνάζει κάθε ένας που θα συναντούσε το τσίρκο που έχει στην υποδοχή την Σόνια Μορένο (Sonia Moreno). Η εκθαμβωτική Κάρλι δίνει, για λογαριασμό του Playboy, μια νέα και πιο ενδιαφέρουσα διάσταση στον όρο θέαμα.

Κατακτάει με το σπαθί της και τα ατέλειωτα προσόντα της τη θέση της βεντέτας του πιο ερωτικού τσίρκου στον κόσμο. Η ξανθιά σεξοβόμβα είναι από την Καλιφόρνια και έχει πολλά περισσότερα από μια υπερκοσμική εμφάνιση. Βλέπετε καλά είναι τα 180 εκατοστά του αγαλματένιου κορμιού της, τα καταπράσινα μάτια, η σαγηνευτική αύρα, αλλά όποιοι πέσουν στην παγίδα να την χαρακτηρίσουν σαν χαζοξανθιά θα υποπέσουν σε μέγιστο σφάλμα.

Η 23 χρονη Σόνια τα ‘παιρνε τα γράμματα και έχει πτυχίο λογιστικής από κολλέγιο μάλιστα. Όσοι δε ενδιαφέρονται για κάτι παραπάνω από το να κοιτάνε απλά τις φωτογραφίες της θα πρέπει να σημειώσουν ότι της αρέσουν οι εκδρομές, το βόλεϊ και η γυμναστική, τα τακούνια και γενικά κάθε τι όμορφο, ενώ αν δοκιμάσετε για κάτι πιο προσωπικό μη ξεχάσετε λουλούδια, γλυκάκια ,καλό φαγητό και κρασί. Το κορίτσι αποδεικνύει ότι έχει αρκετά πεπλατυσμένους ορίζοντες καθώς δηλώνει ότι : «μπορούν να με ελκύουν άτομα και των δύο φύλων, γιατί όχι; Άλλωστε είμαστε όλοι άνθρωποι».