Χάνομαι μα την αλήθεια στα πελώρια σου στήθια

07.11.2013
Αν αναρωτηθούμε ποια είναι η πιο χαρακτηριστική φράση - κλισέ που ταιριάζει αντικρίζοντας την πληθωρική Στέισι Πούλ (Stacey Poole) θα στοιχημάτιζα ότι το «το μέγεθος μετράει» θα κέρδιζε. Τα τεράστια στήθη του 23χρονου γκλάμουρ μόντελ καταφέρνουν να κλέψουν την παράσταση και να προκαλέσουν αλλεπάλληλα ρίγη συγκίνησης στους απανταχού λάτρεις των μεγάλων μεγεθών. Με βασικό άξονα τους δίδυμους πύργους της μας παρουσίασε μια ευχάριστη φωτογράφιση όπου ποζάρει σε ένα κυριλέ χώρο γραφείου ως υπάλληλος που έχει όρεξη για παιχνίδια. Μπορεί η άτακτη Στέισι να μην είναι η ομορφότερη που έχουμε δει, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Το κορίτσι μας έχει το φυσικό ¨χάρισμα¨ και καταφέρνει να μην μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της. Και αυτό συνιστά επιτυχία από μόνο του?

Αν αναρωτηθούμε ποια είναι η πιο χαρακτηριστική φράση - κλισέ που ταιριάζει αντικρίζοντας την πληθωρική Στέισι Πούλ (Stacey Poole) θα στοιχημάτιζα ότι το «το μέγεθος μετράει» θα κέρδιζε. Τα τεράστια στήθη του 23χρονου γκλάμουρ μόντελ καταφέρνουν να κλέψουν την παράσταση και να προκαλέσουν αλλεπάλληλα ρίγη συγκίνησης στους απανταχού λάτρεις των μεγάλων μεγεθών. Με βασικό άξονα τους δίδυμους πύργους της μας παρουσίασε μια ευχάριστη φωτογράφιση όπου ποζάρει σε ένα κυριλέ χώρο γραφείου ως υπάλληλος που έχει όρεξη για παιχνίδια.

Μπορεί η άτακτη Στέισι να μην είναι η ομορφότερη που έχουμε δει, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Το κορίτσι μας έχει το φυσικό ¨χάρισμα¨ και καταφέρνει να μην μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της. Και αυτό συνιστά επιτυχία από μόνο του...