Λαδώνει τη σανίδα και καβαλάει τα κύματα

08.11.2013
Τι είναι άραγε πιο χορταστικό για τα μάτια ενός αρσενικού (που σέβεται τον εαυτό του) από το να απολαμβάνει τις φωτογραφίες κάποιου glamour μοντέλου ή μιας playmate; Μια απάντηση που έχει χιλιάδες υποστηρικτές είναι να απολαμβάνει τις φωτογραφίες κάποιας αθλήτριας. Και για του λόγου το αληθές σάς παρουσιάζουμε την Χιμένα Οτσόα (Jimena Ochoa) μέσα από τις σελίδες του περιοδικού H Para Hombres. Η νεαρά Χιμένα είναι αστέρι του ευγενούς αθλήματος του σερφ στην μακρινή χώρα του Μεξικό. Οι χιλιάδες ώρες στα γυμναστήρια και στις θάλασσες αποτυπώνονται με συγκινητική γλαφυρότητα στο ηλιοκαμένο της κορμί σε μια φωτογράφιση που έχει προκαλέσει αίσθηση. Σίγουρα οι αγώνες της όμορφης Μεξικάνας προκαλούν τη συγκέντρωση αναρίθμητων φίλων του αθλήματος, με ειλικρινή διάθεση να θαυμάσουν τις ικανότητες στο καβάλημα των κυμάτων.

Τι είναι άραγε πιο χορταστικό για τα μάτια ενός αρσενικού (που σέβεται τον εαυτό του) από το να απολαμβάνει τις φωτογραφίες κάποιου glamour μοντέλου ή μιας playmate; Μια απάντηση που έχει χιλιάδες υποστηρικτές είναι να απολαμβάνει τις φωτογραφίες κάποιας αθλήτριας.

Και για του λόγου το αληθές σάς παρουσιάζουμε την Χιμένα Οτσόα (Jimena Ochoa) μέσα από τις σελίδες του περιοδικού H Para Hombres. Η νεαρά Χιμένα είναι αστέρι του ευγενούς αθλήματος του σερφ στην μακρινή χώρα του Μεξικό. Οι χιλιάδες ώρες στα γυμναστήρια και στις θάλασσες αποτυπώνονται με συγκινητική γλαφυρότητα στο ηλιοκαμένο της κορμί σε μια φωτογράφιση που έχει προκαλέσει αίσθηση. Σίγουρα οι αγώνες της όμορφης Μεξικάνας προκαλούν τη συγκέντρωση αναρίθμητων φίλων του αθλήματος, με ειλικρινή διάθεση να θαυμάσουν τις ικανότητες στο καβάλημα των κυμάτων.