Κουκλάρα βουτηγμένη στα... ροζ

11.03.2014
Στα ροζ βουτηγμένη η νεαρή αιθέρια ύπαρξη από την Ταϊλάνδη φωτογραφίζεται φιλήδονα για λογαριασμό του Playboy της χώρας της. Η Μορακότ Άιμα Κιτισάρα (Morakot Aimee Kittisara) γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου του 1984 στο Λονδίνο, ωστόσο από τους γονείς της ανατράφηκε σαν γνήσια Ταιλανδέζα. Σπούδασε Νομική, όμως τελικά την κέρδισε το μόντελινγκ. Κατέβηκε μάλιστα στα καλλιστεία στο Μπανγκονγκ και κέρδισε την πρώτη θέση! Γι΄αυτό και εκπροσώπησε την Ταιλάνδη στον διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Miss Κόσμος, ωστόσο εκεί δεν διακρίθηκε… Γι΄αυτό και στη συνέχεια το έριξε στις sexy φωτογραφήσεις, μπας και πνίξει τη μεγάλη της λύπη.

Στα ροζ βουτηγμένη η νεαρή αιθέρια ύπαρξη από την Ταϊλάνδη φωτογραφίζεται φιλήδονα για λογαριασμό του Playboy της χώρας της.

Η Μορακότ Άιμα Κιτισάρα (Morakot Aimee Kittisara) γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου του 1984 στο Λονδίνο, ωστόσο από τους γονείς της ανατράφηκε σαν γνήσια Ταιλανδέζα. Σπούδασε Νομική, όμως τελικά την κέρδισε το μόντελινγκ. Κατέβηκε μάλιστα στα καλλιστεία στο Μπανγκονγκ και κέρδισε την πρώτη θέση! Γι΄αυτό και εκπροσώπησε την Ταιλάνδη στον διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Miss Κόσμος, ωστόσο εκεί δεν διακρίθηκε… Γι΄αυτό και στη συνέχεια το έριξε στις sexy φωτογραφήσεις, μπας και πνίξει τη μεγάλη της λύπη.