Η γριά κουνέλα έχει το... ζουμί

14.03.2014
Ας μας συγχωρέσει για το ευφυολόγημα η Σόνια Κιρχμπέργκερ (Sonja Kirchberger), σε καμία περίπτωση δε τη θεωρούμε γριούλα, αλλά συγκριτικά με τις 20χρονες που παρελαύνουν από τις γκαλερί μας τα έχει τα χρονάκια της. Η Σόνια έχει φτάσει αισίως τα 50(!) χρόνια και δείχνει σε απίστευτη φόρμα, όπως βλέπουμε από τη φωτογράφηση που έγινε για το Γερμανικό Playboy. Με έντονες τις φήμες ότι έχει κάνει κάποια συμφωνία με τον βελζεβούλ, η ώριμη ηθοποιός απολαμβάνει την επίδραση που έχει στο ..ηθικό των ανδρών το σφριγηλό της κορμί. Αυτό το μιλφ-κουνέλι θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά να μοιραστεί με όλους τους ενδιαφερόμενους το μυστικό της απόκτησης αυτής της κορμάρας, αλλιώς η πιθανότητα να αυξηθούν κατακόρυφα οι χειροδικίες προς πάσης φύσεως θηλυκά από τους εξαγριωμένους συντρόφους τους θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ας μας συγχωρέσει για το ευφυολόγημα η Σόνια Κιρχμπέργκερ (Sonja Kirchberger), σε καμία περίπτωση δε τη θεωρούμε γριούλα, αλλά συγκριτικά με τις 20χρονες που παρελαύνουν από τις γκαλερί μας τα έχει τα χρονάκια της.

Η Σόνια έχει φτάσει αισίως τα 50(!) χρόνια και δείχνει σε απίστευτη φόρμα, όπως βλέπουμε από τη φωτογράφηση που έγινε για το Γερμανικό Playboy. Με έντονες τις φήμες ότι έχει κάνει κάποια συμφωνία με τον βελζεβούλ, η ώριμη ηθοποιός απολαμβάνει την επίδραση που έχει στο ..ηθικό των ανδρών το σφριγηλό της κορμί.

Αυτό το μιλφ-κουνέλι θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά να μοιραστεί με όλους τους ενδιαφερόμενους το μυστικό της απόκτησης αυτής της κορμάρας, αλλιώς η πιθανότητα να αυξηθούν κατακόρυφα οι χειροδικίες προς πάσης φύσεως θηλυκά από τους εξαγριωμένους συντρόφους τους θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.