Τα τοπ οπίσθια του Instagram επιτέλους δικαιώθηκαν

18.03.2014
Πριν από λίγο καιρό ήταν άλλη μια γυμνασμένη κοπέλα της διπλανής πόρτας, που ανέβαζε φωτογραφίες των αψεγάδιαστων οπισθίων της στο Instagram. Αυτή η εκρηκτική ιντερνετική περσόνα από το Long Island έγινε πασίγνωστη στο διαδίκτυο, ποστάροντας φωτογραφίες της με κολάν γιόγκα και ιδιαίτερη προσοχή στα οπίσθιά της. Σήμερα, η 20χρονη Τζεν Σέλτερ (Jen Selter), η Βασίλισσα του #belfie, είναι και επίσημα σταρ του Vanity Fair! Η Τζεν είναι ο ορισμός της "αυτοδημιούργητης" γυναίκας. Έχτισε ΜΟΝΗ της τη δόξα της και το περιοδικό VF ήρθε να της πει well done. Οι συνεργάτες του περιοδικού είδαν ότι μία προκλητική της φωτογραφία μπορεί να συγκεντρώσει εν ριπή οφθαλμού 70.000 Likes και ζήτησαν να την φωτογραφίσουν τιμής ένεκεν! Δες όλες τις φωτογραφίες της Τζεν που την έκαναν διάσημη Χ.Τ.

Πριν από λίγο καιρό ήταν άλλη μια γυμνασμένη κοπέλα της διπλανής πόρτας, που ανέβαζε φωτογραφίες των αψεγάδιαστων οπισθίων της στο Instagram. Αυτή η εκρηκτική ιντερνετική περσόνα από το Long Island έγινε πασίγνωστη στο διαδίκτυο, ποστάροντας φωτογραφίες της με κολάν γιόγκα και ιδιαίτερη προσοχή στα οπίσθιά της.

Σήμερα, η 20χρονη Τζεν Σέλτερ (Jen Selter), η Βασίλισσα του #belfie, είναι και επίσημα σταρ του Vanity Fair! Η Τζεν είναι ο ορισμός της "αυτοδημιούργητης" γυναίκας. Έχτισε ΜΟΝΗ της τη δόξα της και το περιοδικό VF ήρθε να της πει well done. Οι συνεργάτες του περιοδικού είδαν ότι μία προκλητική της φωτογραφία μπορεί να συγκεντρώσει εν ριπή οφθαλμού 70.000 Likes και ζήτησαν να την φωτογραφίσουν τιμής ένεκεν!

Δες όλες τις φωτογραφίες της Τζεν που την έκαναν διάσημη

Χ.Τ.