Μόνο για αιμοβόρικα... αρσενικά

24.03.2014
H Μπρίτνεϊ Πάλμερ (Brittney Palmer) δεν είναι άλλο ένα απλό καυτό μοντέλο που γδύνεται για να προσφέρει απλόχερα ευχαρίστηση στις ορδές των ανδρών που αγοράζουν περιοδικά του …φύλου τους. Είναι μία γυναικεία οπτασία που, σαν από μηχανής θεός, εμφανίζεται μέσα στα ρινγκ, κρατώντας τις πινακίδες με τα νούμερα των γύρων. Είναι αυτή η παρουσία που κεντρίζει τα βλέμματα των αιμοβόρικων αρσενικών που κατακλύζουν τα ρινγκ προκειμένου να δουν να απολαύσουν κλωτσομπουνίδια ολκής… Η 27χρονη αμερικανίδα από την Αριζόνα φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού Fitness Gurls και όπως φαντάζεστε το τεύχος αυτό έγινε ανάρπαστο!

H Μπρίτνεϊ Πάλμερ (Brittney Palmer) δεν είναι άλλο ένα απλό καυτό μοντέλο που γδύνεται για να προσφέρει απλόχερα ευχαρίστηση στις ορδές των ανδρών που αγοράζουν περιοδικά του …φύλου τους. Είναι μία γυναικεία οπτασία που, σαν από μηχανής θεός, εμφανίζεται μέσα στα ρινγκ, κρατώντας τις πινακίδες με τα νούμερα των γύρων. Είναι αυτή η παρουσία που κεντρίζει τα βλέμματα των αιμοβόρικων αρσενικών που κατακλύζουν τα ρινγκ προκειμένου να δουν να απολαύσουν κλωτσομπουνίδια ολκής…

Η 27χρονη αμερικανίδα από την Αριζόνα φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού Fitness Gurls και όπως φαντάζεστε το τεύχος αυτό έγινε ανάρπαστο!