Η Ελένη αφήνει τον Alpha και πολιτεύεται στην Άνδρο

01.04.2014
Όλοι γνωρίζουμε την αγάπη της Ελένης Μενεγάκη για την Άνδρο! Δεν μπορούσαμε όμως να φανταστούμε ότι η Ελένη θα μπορούσε να θυσιάσει τα πάντα -ακόμα και την καριέρα της- για αυτό το όμορφο νησί του Αιγαίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωστή παρουσιάστρια αφήνει τον ALPHA για να μπορέσει να πολιτευτεί με την στήριξη του αγαπημένου της Ματέο και των κατοίκων του νησιού που την υπεραγαπούν. Και όλα τούτα θα ήταν πολύ σοκαριστικά και υπέροχα, αν αυτή η είδηση δεν ήταν η απόλυτη τρολιά. Καλό μήνα και καλώς την Άνοιξη!

Όλοι γνωρίζουμε την αγάπη της Ελένης Μενεγάκη για την Άνδρο! Δεν μπορούσαμε όμως να φανταστούμε ότι η Ελένη θα μπορούσε να θυσιάσει τα πάντα -ακόμα και την καριέρα της- για αυτό το όμορφο νησί του Αιγαίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωστή παρουσιάστρια αφήνει τον ALPHA για να μπορέσει να πολιτευτεί με την στήριξη του αγαπημένου της Ματέο και των κατοίκων του νησιού που την υπεραγαπούν.

Και όλα τούτα θα ήταν πολύ σοκαριστικά και υπέροχα, αν αυτή η είδηση δεν ήταν η απόλυτη τρολιά. Καλό μήνα και καλώς την Άνοιξη!