Η Ρουμάνα του Master Chef μαγειρεύει γυμνή

02.04.2014
Με μια χαριτωμένη ποδίτσα βολάν και τινάζοντας τα κατακόκκινα μαλλιά της, η περίφημη μαγείρισσα του ρουμανικού ριάλιτι «Master Chef» φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Playboy Μαρτίου της χώρας της. Είχαμε παλαιότερα δει κάποιες σέξι φωτογραφίες τής Νικολέτα Μάτεα (Niccoleta Matea ), αλλά τώρα «τα πέταξε» όλα για τους θαυμαστές της. Η Νικολέτα ήταν από τις πιο όμορφες σεφ του παιχνιδιού, είναι πρώην μοντέλο, και επιλέχθηκε φανερά για να εκτοξεύσει τα νούμερα τηλεθέασης. Δηλώνει και ηθοποιός, αν και σ' αυτή τη φάση το «παίζει» κυρίως νοικοκυρά. «Δεν ξέρω πολλά από μαγείρεμα, ούτε από τηλεόραση, αλλά ελπίζω να μην απογοητεύσω όσους με επέλεξαν. Στην πραγματικότητα, είναι ένας διαγωνισμός για τους ερασιτέχνες», είχε δηλώσει με ειλικρίνεια.... και τουλάχιστον από πλευράς δημοφιλίας κέρδισε το στοίχημα. Δες σέξι φωτογραφίες της Ρουμάνας σεφ...

Με μια χαριτωμένη ποδίτσα βολάν και τινάζοντας τα κατακόκκινα μαλλιά της, η περίφημη μαγείρισσα του ρουμανικού ριάλιτι «Master Chef» φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Playboy Μαρτίου της χώρας της. Είχαμε παλαιότερα δει κάποιες σέξι φωτογραφίες τής Νικολέτα Μάτεα (Niccoleta Matea ), αλλά τώρα «τα πέταξε» όλα για τους θαυμαστές της.

Η Νικολέτα ήταν από τις πιο όμορφες σεφ του παιχνιδιού, είναι πρώην μοντέλο, και επιλέχθηκε φανερά για να εκτοξεύσει τα νούμερα τηλεθέασης. Δηλώνει και ηθοποιός, αν και σ' αυτή τη φάση το «παίζει» κυρίως νοικοκυρά. «Δεν ξέρω πολλά από μαγείρεμα, ούτε από τηλεόραση, αλλά ελπίζω να μην απογοητεύσω όσους με επέλεξαν. Στην πραγματικότητα, είναι ένας διαγωνισμός για τους ερασιτέχνες», είχε δηλώσει με ειλικρίνεια.... και τουλάχιστον από πλευράς δημοφιλίας κέρδισε το στοίχημα.

Δες σέξι φωτογραφίες της Ρουμάνας σεφ...