Γνωστό μοντέλο έγινε ο πιο σέξι "σφίχτης"

10.04.2014
Είναι μια από τις πιο hot ξανθιές του πλανήτη, και δεν το λέμε εμείς, αλλά οι αναγνώστες του περιοδικού Nuts, που έβγαλαν την 26χρονη Βρετανή Ντανίκα Θραλ (Danica Thrall) μέσα στα πιο καυτά μωρά της οικουμένης όλης. Δεν είναι όμως αυτό η είδηση της ημέρας! Η είδηση της ημέρας είναι ότι η 1.73μ. ξανθιά καλλονή -και πρώην παίκτρια ριάλιτι- πήρε βραβείο σε ερασιτεχνικό διαγωνισμό μπόντι-μπίλντινγκ. OMG! Το αστείο, άνετο, λεπτεπίλεπτο κορίτσι της διπλανής πόρτας μεταμορφώθηκε -με διατροφή και εξαντλητική γυμναστική- σε επίδοξο "σφίχτη" ολκής. Να θυμίσουμε για την Ντανίκα ότι η αγαπημένη της ξανθιά είναι το μοντέλο Κάντις Σουάνπολ (Candice Swanepoel) - θα πέθαινε να είναι και η ίδια Άγγελος της Victoria's Secret - ενώ πολύ συχνά την μπερδεύουν με το διάσημο ξανθό μοντέλο από το Ισραήλ, Μπαρ Ρεφαέλι (Bar Refaeli).

Είναι μια από τις πιο hot ξανθιές του πλανήτη, και δεν το λέμε εμείς, αλλά οι αναγνώστες του περιοδικού Nuts, που έβγαλαν την 26χρονη Βρετανή Ντανίκα Θραλ (Danica Thrall) μέσα στα πιο καυτά μωρά της οικουμένης όλης. Δεν είναι όμως αυτό η είδηση της ημέρας! Η είδηση της ημέρας είναι ότι η 1.73μ. ξανθιά καλλονή -και πρώην παίκτρια ριάλιτι- πήρε βραβείο σε ερασιτεχνικό διαγωνισμό μπόντι-μπίλντινγκ.

OMG! Το αστείο, άνετο, λεπτεπίλεπτο κορίτσι της διπλανής πόρτας μεταμορφώθηκε -με διατροφή και εξαντλητική γυμναστική- σε επίδοξο "σφίχτη" ολκής. Να θυμίσουμε για την Ντανίκα ότι η αγαπημένη της ξανθιά είναι το μοντέλο Κάντις Σουάνπολ (Candice Swanepoel) - θα πέθαινε να είναι και η ίδια Άγγελος της Victoria's Secret - ενώ πολύ συχνά την μπερδεύουν με το διάσημο ξανθό μοντέλο από το Ισραήλ, Μπαρ Ρεφαέλι (Bar Refaeli).