Coco: Τι έκανε για να μικρύνει τα οπίσθιά της!

22.04.2014
H 35χρονη κατάξανθη Καλιφορνέζα Coco μάς έδωσε τελικώς να καταλάβουμε γιατί... ξεχειλίζει από παντού. Η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια, μοντέλο, χορεύτρια μπουρλέσκ, ηθοποιός, σχεδιάστρια μόδας και συγγραφέας δήλωσε στο περιοδικό NW ότι τα τεράστια οπίσθιά της την εξανάγκασαν να κάνει αυξητική στήθους, προκειμένου το σώμα της να δείχνει συμμετρικό.... «Ο λόγος για τον οποίο έβαλα στήθος είναι γιατί ήθελα να πάρω την προσοχή από τα οπίσθιά μου, γιατί πίστευα ότι έχω τεράστιο πισινό» λέει η σύζυγος του ράπερ Ice-T. Η Ρουμανο-ουγγαρέζα Nicole 'Coco' Austin από το Μπέβερλι Χιλς με μάστερ στις... γυμνές φωτογραφήσεις αποκάλυψε τις ανασφάλειές της, ενώ φωτογραφήθηκε με βάρη σε ένα γυμναστήριο. Η Coco είναι μανιακή με τη γυμναστική, το fitness και τα social media! Γυμνάζεται πάντοτε βαμμένη και μετά το πέρας των ασκήσεων τρώει μια τουλούμπα γιατί ως γνωστόν οι χορεύτριες μπουρλέσκ πρέπει να έχουν τις καμπύλες τους.... Η Coco έχει ανοίγματα κουνγκ-φου Το πιο "ανοικτό" σπαγγάτο που έχεις δει ποτέ!

H 35χρονη κατάξανθη Καλιφορνέζα Coco μάς έδωσε τελικώς να καταλάβουμε γιατί... ξεχειλίζει από παντού. Η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια, μοντέλο, χορεύτρια μπουρλέσκ, ηθοποιός, σχεδιάστρια μόδας και συγγραφέας δήλωσε στο περιοδικό NW ότι τα τεράστια οπίσθιά της την εξανάγκασαν να κάνει αυξητική στήθους, προκειμένου το σώμα της να δείχνει συμμετρικό.... «Ο λόγος για τον οποίο έβαλα στήθος είναι γιατί ήθελα να πάρω την προσοχή από τα οπίσθιά μου, γιατί πίστευα ότι έχω τεράστιο πισινό» λέει η σύζυγος του ράπερ Ice-T.

Η Ρουμανο-ουγγαρέζα Nicole 'Coco' Austin από το Μπέβερλι Χιλς με μάστερ στις... γυμνές φωτογραφήσεις αποκάλυψε τις ανασφάλειές της, ενώ φωτογραφήθηκε με βάρη σε ένα γυμναστήριο. Η Coco είναι μανιακή με τη γυμναστική, το fitness και τα social media! Γυμνάζεται πάντοτε βαμμένη και μετά το πέρας των ασκήσεων τρώει μια τουλούμπα γιατί ως γνωστόν οι χορεύτριες μπουρλέσκ πρέπει να έχουν τις καμπύλες τους....

Η Coco έχει ανοίγματα κουνγκ-φου

Το πιο "ανοικτό" σπαγγάτο που έχεις δει ποτέ!