Η κόρη της Ορνέλα Μούτι καίει το Twitter

25.04.2014
Τι να πει κάποιος για την Ιταλίδα τραγουδίστρια και κόρη της διάσημης ηθοποιού Ορνέλα Μούτι (Ornella Muti), Νάικε Ριβέλι (Naike Rivelli). Η 39χρονη εκρηκτική τηλεπερσόνα, μοντέλο και ηθοποιός σαρώνει κάθε τρεις και λίγο τα social media ανεβάζονται ολόγυμνες και προκλητικές φωτογραφίες από όπου και να βρίσκεται. Η Νάικε ανέβασε τόπλες ασπρόμαυρα πορτρέτα και δημιούργησε πανικό.... πανικό μεγαλύτερο από τότε που παραδέχτηκε δημόσια ότι της αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες! Μάλιστα δεν δίστασε να φωτογραφηθεί ολόγυμνη στα λουτρά Bagno Vignoni στην Τοσκάνη και να ανεβάσει τις "πεντακάθαρες" πόζες της στο Instagram. Η Νάικε έχει ποζάρει πολλές φορές δημοσίως με τη μητέρα της, και οι δυό τους μοιάζουν πιο πολύ με αδερφές παρά με μάνα και κόρη. Πάντως οι φωτογραφίες που ψαρέψαμε στο διαδίκτυο από τις «περιπέτειες» της Νάικε καταδεικνύουν ότι είναι άξια κόρη ενός sex-symbol όπως ήταν η Ιταλίδα μανούλα της! Χ.Τ.

Τι να πει κάποιος για την Ιταλίδα τραγουδίστρια και κόρη της διάσημης ηθοποιού Ορνέλα Μούτι (Ornella Muti), Νάικε Ριβέλι (Naike Rivelli). Η 39χρονη εκρηκτική τηλεπερσόνα, μοντέλο και ηθοποιός σαρώνει κάθε τρεις και λίγο τα social media ανεβάζονται ολόγυμνες και προκλητικές φωτογραφίες από όπου βρίσκεται. Η Νάικε ανέβασε τόπλες ασπρόμαυρα πορτρέτα και δημιούργησε πανικό.... πανικό μεγαλύτερο από τότε που παραδέχτηκε δημόσια ότι της αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες!

Μάλιστα δεν δίστασε να φωτογραφηθεί ολόγυμνη στα λουτρά Bagno Vignoni στην Τοσκάνη και να ανεβάσει τις "πεντακάθαρες" πόζες της στο Instagram. Η Νάικε έχει ποζάρει πολλές φορές δημοσίως με τη μητέρα της, και οι δυό τους μοιάζουν πιο πολύ με αδερφές παρά με μάνα και κόρη. Πάντως οι φωτογραφίες που ψαρέψαμε στο διαδίκτυο από τις «περιπέτειες» της Νάικε καταδεικνύουν ότι είναι άξια κόρη ενός sex-symbol όπως ήταν η Ιταλίδα μανούλα της!

Χ.Τ.