Ποια είναι η Μεξικάνα καλλονή του Ντόναλντ Στέρλινγκ (pics)

30.04.2014
Το σκάνδαλο με τον ογδοντάχρονο, αισχρά πλούσιο, ιδιοκτήτη των Λος Άντζελες Κλίπερς, Ντόναλντ Στέρλινγκ (Donald Sterling) είναι η είδηση των ημερών! Η δημοφιλής σκανδαλοθηρική ιστοσελίδα TMZ δημοσιοποίησε ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ο Στέρλινγκ ακούγεται να μαλώνει τη Μεξικανή-μαύρη σύντροφό του επειδή ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία με τον Μάτζικ Τζόνσον (Magic Johnson) και κάνει παρέα με μαύρους!!! Στο ΝΒΑ ξέσπασε σάλος με τον ρατσιστή Στέρλινγκ, η χυδαιότητα του οποίου ξεσήκωσε ολόκληρη την αμερικανική κοινωνία. Πέτρα του σκανδάλου είναι η 38χρονη καλλίγραμμη Λατίνα, Βανέσα Στιβιάνο (Vanessa Stiviano), που είναι εδώ και δύο χρόνια φιλενάδα του 81άχρονου δισεκατομμυριούχου. Η Στιβιάνο δεν είναι καμιά τυχαία! Είναι μαύρη Μεξικάνα, έχει γεννηθεί στο Λος Άντζελες και έχει βαριά προϊστορία στους ερωτικούς δεσμούς με γηραιούς και πάμπλουτους κυρίους. Το κορίτσι έχει πολλά ονόματα: Stiviano, Vanessa Maria Perez, Maria Valdez και Monica Gallegos και καθόλου ντροπή. Σύμφωνα με την Daily Mail, η γυναίκα αυτή χαρακτηρίζεται ως πραγματική χρυσοθήρας δίχως έλεος. Λαμβάνει δώρα κυρίως ακριβές Ferrari, κοσμήματα, διαμερίσματα και ... μηνύσεις από τις νόμιμες συζύγους των εκάστοτε θυμάτων της. Μάλιστα η επί 50 χρόνια σύζυγος του Στέρλινγκ έχει καταθέσει μήνυση, κατηγορώντας την Μεξικάνα ότι χρησιμοποιεί τη σεξουαλικότητά της για να εκμεταλλευτεί οικονομικά όλη την οικογένεια Στέρλινγκ. Ο Στέρλινγκ συγκεκριμένα της έχει αγοράσει μια Ferarri, ένα Range Rover και δύο Bentleys, ένα διαμέρισμα αξίας 1.8 εκατ. δολαρίων και έχει ξοδέψει πάνω από 240.000 δολ. για τα ημερήσια έξοδά της. Χρ.Τ.

Το σκάνδαλο με τον ογδοντάχρονο, αισχρά πλούσιο, ιδιοκτήτη των Λος Άντζελες Κλίπερς, Ντόναλντ Στέρλινγκ (Donald Sterling) είναι η είδηση των ημερών! Η δημοφιλής σκανδαλοθηρική ιστοσελίδα TMZ δημοσιοποίησε ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ο Στέρλινγκ ακούγεται να μαλώνει τη Μεξικανή-μαύρη σύντροφό του επειδή ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία με τον Μάτζικ Τζόνσον (Magic Johnson) και κάνει παρέα με μαύρους!!! Στο ΝΒΑ ξέσπασε σάλος με τον ρατσιστή Στέρλινγκ, η χυδαιότητα του οποίου ξεσήκωσε ολόκληρη την αμερικανική κοινωνία. Πέτρα του σκανδάλου είναι η 38χρονη καλλίγραμμη Λατίνα, Βανέσα Στιβιάνο (Vanessa Stiviano), που είναι εδώ και δύο χρόνια φιλενάδα του 81άχρονου δισεκατομμυριούχου.

Η Στιβιάνο δεν είναι καμιά τυχαία! Είναι μαύρη Μεξικάνα, έχει γεννηθεί στο Λος Άντζελες και έχει βαριά προϊστορία στους ερωτικούς δεσμούς με γηραιούς και πάμπλουτους κυρίους. Το κορίτσι έχει πολλά ονόματα: Stiviano, Vanessa Maria Perez, Maria Valdez και Monica Gallegos και καθόλου ντροπή. Σύμφωνα με την Daily Mail, η γυναίκα αυτή χαρακτηρίζεται ως πραγματική χρυσοθήρας δίχως έλεος. Λαμβάνει δώρα κυρίως ακριβές Ferrari, κοσμήματα, διαμερίσματα και ... μηνύσεις από τις νόμιμες συζύγους των εκάστοτε θυμάτων της. Μάλιστα η επί 50 χρόνια σύζυγος του Στέρλινγκ έχει καταθέσει μήνυση, κατηγορώντας την Μεξικάνα ότι χρησιμοποιεί τη σεξουαλικότητά της για να εκμεταλλευτεί οικονομικά όλη την οικογένεια Στέρλινγκ. Ο Στέρλινγκ συγκεκριμένα της έχει αγοράσει μια Ferarri, ένα Range Rover και δύο Bentleys, ένα διαμέρισμα αξίας 1.8 εκατ. δολαρίων και έχει ξοδέψει πάνω από 240.000 δολ. για τα ημερήσια έξοδά της.

Χρ.Τ.