Μικαέλα: Η γυναικάρα με τις 6 στάσεις

13.05.2014
Αν και δεν της φαίνεται καθόλου, η καυτή μελαχρινή καλλονή Mικαέλα Σάιφερ (Micaela Schäfer) είναι γερμανίδα με τα όλα της. Σοουγούμαν, μοντέλο, ηθοποιός, παρουσιάστρια, dj και τραγουδίστρια είναι λίγα μόνο από τα επαγγέλματα που γνωρίζει καλά να κάνει. Γι΄αυτό και η σόουμπιζ κάθε τόσο την τιμά και την προσκαλεί να φιγουράρει στα εξώφυλλα περιοδικών που απευθύνονται κατά κύριο λόγο σε… άνδρες. Η Μικαέλα το 30χρονη γεννήθηκε στη Λειψία, έκανε από μικρή μπαλέτο και όταν ενηλικιώθηκε έκανε ένα πέρασμα από το γερμανικό Next Topo Model και έκτοτε το έριξε στο γυμνό… Συμμετέχει μάλιστα σε καυτά σόου, ενώ έχει γυρίσει και σκηνές για μία ταινία πορνό.

Αν και δεν της φαίνεται καθόλου, η καυτή μελαχρινή καλλονή Mικαέλα Σάιφερ (Micaela Schäfer) είναι γερμανίδα με τα όλα της. Σοουγούμαν, μοντέλο, ηθοποιός, παρουσιάστρια, dj και τραγουδίστρια είναι λίγα μόνο από τα επαγγέλματα που γνωρίζει καλά να κάνει. Γι΄αυτό και η σόουμπιζ κάθε τόσο την τιμά και την προσκαλεί να φιγουράρει στα εξώφυλλα περιοδικών που απευθύνονται κατά κύριο λόγο σε… άνδρες.

Η Μικαέλα το 30χρονη γεννήθηκε στη Λειψία, έκανε από μικρή μπαλέτο και όταν ενηλικιώθηκε έκανε ένα πέρασμα από το γερμανικό Next Topo Model και έκτοτε το έριξε στο γυμνό… Συμμετέχει μάλιστα σε καυτά σόου, ενώ έχει γυρίσει και σκηνές για μία ταινία πορνό.