Το πρώτο XL κορμί στο εξώφυλλο του Sports Illustrated

19.05.2014
Τα πιο ευχάριστα νέα που έχουμε ακούσει τελευταία και έρχεται και καλοκαίρι στην παραλία! Η βίβλος των καλλίγραμμων μοντέλων, το Sports Illustrated Swimsuit Issue, αλλάζει ρότα για το 2015. Στις σελίδες του έχουν φιγουράρει οι πιο αδύνατες γυναίκες όλων των εποχών. Τώρα στο εξώφυλλο για πρώτη φορά αναμένεται να ποζάρει και ένα extra large νούμερο. Το μοντέλο για μεγάλα μεγέθη Ρόμπιν Λόουλεϊ (Robyn Lawley) φημολογείται ότι πέρασε από κάστινγκ για να φωτογραφηθεί με μαγιό στο εξώφυλλο του SI. Το 24χρονο μοντέλο και DJ από την Αυστραλία ξεκίνησε το μόντελινγκ ως... αδύνατη! Κατόπιν αποφάσισε ότι δεν αξίζει να στερηθεί το φαγητό για να είναι ένα ακόμα κοκαλιάρικο μοντέλο. Mε λίγα παραπάνω κιλά και τρομερές φυσικές καμπύλες νιώθει πιο σέξι από ποτέ. Εξώφυλλα στο Cosmopolitan και στην ιταλική Vogue ανέβασαν τις μετοχές της και τώρα έρχεται στο Sports lllustrated να επιβεβαιώσει την κυριαρχία της. Η Λόουλεϊ βρίσκεται στους 100 πιο επιδραστικούς διάσημους του Σίδνεϊ, ενώ έχει γράψει άρθρο στην The Daily Beast για τα κιλά που πήρε η Lady Gaga και για τη μόδα του κενού ανάμεσα στους μηρούς. Διάβασε επίσης: Κάτω οι ανορεξικές - Ζήτω το πιο εύσωμο μοντέλο! Χ.Τ.

Τα πιο ευχάριστα νέα που έχουμε ακούσει τελευταία και έρχεται και καλοκαίρι στην παραλία! Η βίβλος των καλλίγραμμων μοντέλων, το Sports Illustrated Swimsuit Issue, αλλάζει ρότα για το 2015. Στις σελίδες του έχουν φιγουράρει οι πιο αδύνατες γυναίκες όλων των εποχών. Τώρα στο εξώφυλλο για πρώτη φορά αναμένεται να ποζάρει και ένα extra large νούμερο. Το μοντέλο για μεγάλα μεγέθη Ρόμπιν Λόουλεϊ (Robyn Lawley) φημολογείται ότι πέρασε από κάστινγκ για να φωτογραφηθεί με μαγιό στο εξώφυλλο του SI.

Το 24χρονο μοντέλο και DJ από την Αυστραλία ξεκίνησε το μόντελινγκ ως... αδύνατη! Κατόπιν αποφάσισε ότι δεν αξίζει να στερηθεί το φαγητό για να είναι ένα ακόμα κοκαλιάρικο μοντέλο. Mε λίγα παραπάνω κιλά και τρομερές φυσικές καμπύλες νιώθει πιο σέξι από ποτέ. Εξώφυλλα στο Cosmopolitan και στην ιταλική Vogue ανέβασαν τις μετοχές της και τώρα έρχεται στο Sports lllustrated να επιβεβαιώσει την κυριαρχία της. Η Λόουλεϊ βρίσκεται στους 100 πιο επιδραστικούς διάσημους του Σίδνεϊ, ενώ έχει γράψει άρθρο στην The Daily Beast για τα κιλά που πήρε η Lady Gaga και για τη μόδα του κενού ανάμεσα στους μηρούς.

Διάβασε επίσης: Κάτω οι ανορεξικές - Ζήτω το πιο εύσωμο μοντέλο!

Χ.Τ.