Δηλώνουν έτοιμες για το δεύτερο...γύρο

23.05.2014
Μπορεί να επιδίδονται σε καυτά ερωτικά τερτίπια μεταξύ τους, να μπαίνουν δυο δυο στη μπανιέρα και να αλληλοπιάνονται με περίσσιο πάθος, ωστόσο ποιος είναι αυτός που δεν ξέρει πως οι δύο καυτές κοπέλες υποκρίνονται για λογαριασμό μιας φωτογράφησης (που σημειωτέον έγινε για το περιοδικό Zoo). Μια μικρή αμελητέα μερίδα του ανδρικού κοινού απασχολεί, το πόσο αληθινή είναι η εικόνα αυτή. Αλλωστε η Τζόει Φίσερ (Joey Fisher) και η Λέα Φράνσις (Leah Francis) είναι βετεράνες στο είδος τους και κάνουν τη δουλειά τους πιο καλά και από τους σύγχρονους πολιτικούς που μας φλομώνουν στα «θα» και τελικά ποτέ δεν τους έχουμε δει …γυμνούς.

Μπορεί να επιδίδονται σε καυτά ερωτικά τερτίπια μεταξύ τους, να μπαίνουν δυο δυο στη μπανιέρα και να αλληλοπιάνονται με περίσσιο πάθος, ωστόσο ποιος είναι αυτός που δεν ξέρει πως οι δύο καυτές κοπέλες υποκρίνονται για λογαριασμό μιας φωτογράφησης (που σημειωτέον έγινε για το περιοδικό Zoo).

Μια μικρή αμελητέα μερίδα του ανδρικού κοινού απασχολεί, το πόσο αληθινή είναι η εικόνα αυτή. Αλλωστε η Τζόει Φίσερ (Joey Fisher) και η Λέα Φράνσις (Leah Francis) είναι βετεράνες στο είδος τους και κάνουν τη δουλειά τους πιο καλά και από τους σύγχρονους πολιτικούς που μας φλομώνουν στα «θα» και τελικά ποτέ δεν τους έχουμε δει …γυμνούς.