Σοκ: Η μητέρα της Λεπέν γυμνό κουνελάκι του Playboy

27.05.2014
Οι Γάλλοι μπορεί να την είδαν… ακροδεξιά και να προτίμησαν την Μαρίν Λεπέν στις πρόσφατες ευρωεκλογές, ωστόσο η ίδια η Λεπέν προέρχεται μάλλον από μία άκρως φιλελεύθερη οικογένειααπό την πλευρά της μητέρας της. Δεν μπορούμε αλλιώς να εξηγήσουμε το γεγονός πως η μητέρα της, η Πιερέτ Λαλάν (Pierrette Lalanne), προκειμένου να εκδικηθεί τον σύζυγό της πέταξε τα ρούχα της και φωτογραφήθηκε για το Playboy της Γαλλίας σαν άτακτη… νοικοκυρούλα! Τι της έκανε ο επίσης ακροδεξιός σύζυγός της και τον εκδικήθηκε με τέτοιο πρωτότυπο… τρόπο; Ο Ζαν Μαρί Λεπέν -ηγέτης του Εθνικού Μετώπου από το 1972 εως το 2011- ήταν άκρως συντηρητικός και θεωρούσε πως ο ρόλος της γυναίκας πρέπει να περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στα οικιακά καθήκοντα. Αυτό προφανώς «έπνιξε» την κυρία Λαλάν και αποφάσισε να γίνει νοικοκυρά, αλλά με ένα τρόπο διαφορετικό!

Οι Γάλλοι μπορεί να την είδαν… ακροδεξιά και να προτίμησαν την Μαρίν Λεπέν στις πρόσφατες ευρωεκλογές, ωστόσο η ίδια η Λεπέν προέρχεται μάλλον από μία άκρως φιλελεύθερη οικογένειααπό την πλευρά της μητέρας της.
Δεν μπορούμε αλλιώς να εξηγήσουμε το γεγονός πως η μητέρα της, η Πιερέτ Λαλάν (Pierrette Lalanne), προκειμένου να εκδικηθεί τον σύζυγό της πέταξε τα ρούχα της και φωτογραφήθηκε για το Playboy της Γαλλίας σαν άτακτη… νοικοκυρούλα!
Τι της έκανε ο επίσης ακροδεξιός σύζυγός της και τον εκδικήθηκε με τέτοιο πρωτότυπο… τρόπο; Ο Ζαν Μαρί Λεπέν -ηγέτης του Εθνικού Μετώπου από το 1972 εως το 2011- ήταν άκρως συντηρητικός και θεωρούσε πως ο ρόλος της γυναίκας πρέπει να περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στα οικιακά καθήκοντα. Αυτό προφανώς «έπνιξε» την κυρία Λαλάν και αποφάσισε να γίνει νοικοκυρά, αλλά με ένα τρόπο διαφορετικό!