Σοκολατένια και... αμαρτωλή

28.05.2014
Είναι μόλις 20 ετών, δεν μπορεί να αποχωριστεί το κινητό της, θα ήθελε πολύ να φιληθεί με τον Κρις Μπράουν, αισθάνεται πιο πολύ άνετη όταν είναι γυμνή και φοβάται πολύ τις… αράχνες! Η Εμπόν Ντέιβις (Ebonee Davis) μπορεί να μοιάζει με ένα συνηθισμένο κορίτσι που θα βλέπατε στο σούπερ μάρκετ, όμως πιστέψτε μας, δεν είναι. Πρόσφατα πόζαρε στο φακό του Τέρι Ρίτσαρντσον (Terry Richardson) και έτσι έγινε αστραπιαία γνωστή ανά την υφήλιο. Ακόμη ψάχνουμε τι είναι αυτό που παρακίνησε τον διάσημο εκκεντρικό φωτογράφο να φωτογραφήσει τη νεαρή μοντέλα από το Σιάτλ. Προφανώς ο ίδιος ξέρει πολύ καλά να ξεχωρίζει τα κορμιά- διαμάντια... το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές άλλωστε.

Είναι μόλις 20 ετών, δεν μπορεί να αποχωριστεί το κινητό της, θα ήθελε πολύ να φιληθεί με τον Κρις Μπράουν, αισθάνεται πιο πολύ άνετη όταν είναι γυμνή και φοβάται πολύ τις… αράχνες! Η Εμπόν Ντέιβις (Ebonee Davis) μπορεί να μοιάζει με ένα συνηθισμένο κορίτσι που θα βλέπατε στο σούπερ μάρκετ, όμως πιστέψτε μας, δεν είναι. Πρόσφατα πόζαρε στο φακό του Τέρι Ρίτσαρντσον (Terry Richardson) και έτσι έγινε αστραπιαία γνωστή ανά την υφήλιο.
Ακόμη ψάχνουμε τι είναι αυτό που παρακίνησε τον διάσημο εκκεντρικό φωτογράφο να φωτογραφήσει τη νεαρή μοντέλα από το Σιάτλ. Προφανώς ο ίδιος ξέρει πολύ καλά να ξεχωρίζει τα κορμιά- διαμάντια... το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές άλλωστε.