Η εγγονή του Μουσολίνι ταράζει την Ευρωβουλή

28.05.2014
Είναι ανιψιά της Σοφίας Λόρεν, εγγονή του Ντούτσε και επιστήθια... φίλη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι! Γνωστή για την κοφτερή της γλώσσα και τις γυμνές φωτογραφήσεις της στο Playboy, η Αλεσάντρα Μουσολίνι (Alessandra Mussolini) επανέρχεται δριμύτερη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Σε ηλικία 51 ετών και ενώ η πρώτη της επαφή με την πολιτική ήταν το 2004, η Ιταλίδα πρώην ερωτικό αντικείμενο του πόθου... βάζει ευρωπαϊκή "forza" (δύναμη δηλαδή) με το κόμμα «Φόρτσα Ιτάλια» του Μπερλουσκόνι. Η Αλεσάντρα - γνήσιο κορίτσι του Playboy - πιστεύει πάνω από όλα στις ... συνεργασίες! Μέντοράς της είναι ο πατέρας της, Ρομάνο γιατί ήταν ο άνθρωπος που τη διαφώτισε για το έργο που άφησε πίσω του ο παππούς της - ιδρυτής και ηγέτης του φασιστικού κόμματος - Μπενίτο Μουσολίνι. Πρόσφατα το όνομα του συζύγου της, Μάουρο Φλοριάνι, ενεπλάκη σε έρευνα για σεξουαλικές επαφές με ανήλικες κορασίδες, οι οποίες εκδίδονταν σε μεγαλοαστική περιοχή της Ρώμης. Διάβασε σχετικό δημοσίευμα ΕΔΩ...

Είναι ανιψιά της Σοφίας Λόρεν, εγγονή του Ντούτσε και επιστήθια... φίλη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι! Γνωστή για την κοφτερή της γλώσσα και τις γυμνές φωτογραφήσεις της στο Playboy, η Αλεσάντρα Μουσολίνι (Alessandra Mussolini) επανέρχεται δριμύτερη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Σε ηλικία 51 ετών και ενώ η πρώτη της επαφή με την πολιτική ήταν το 2004, η Ιταλίδα πρώην ερωτικό αντικείμενο του πόθου... βάζει ευρωπαϊκή "forza" (δύναμη δηλαδή) με το κόμμα «Φόρτσα Ιτάλια» του Μπερλουσκόνι.

Η Αλεσάντρα - γνήσιο κορίτσι του Playboy - πιστεύει πάνω από όλα στις ... συνεργασίες! Μέντοράς της είναι ο πατέρας της, Ρομάνο γιατί ήταν ο άνθρωπος που τη διαφώτισε για το έργο που άφησε πίσω του ο παππούς της - ιδρυτής και ηγέτης του φασιστικού κόμματος - Μπενίτο Μουσολίνι. Πρόσφατα το όνομα του συζύγου της, Μάουρο Φλοριάνι, ενεπλάκη σε έρευνα για σεξουαλικές επαφές με ανήλικες κορασίδες, οι οποίες εκδίδονταν σε μεγαλοαστική περιοχή της Ρώμης.

Διάβασε σχετικό δημοσίευμα ΕΔΩ...