Ολόγυμνοι γυμναστές σαρώνουν σε έξυπνη διαφήμιση

29.05.2014
Βαριέσαι να πας γυμναστήριο; Νιώθεις πλήξη να βλέπεις τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα να κάνουν κοιλιακούς και ραχιαίους; Αν όμως οι γυμναστές ήταν οι ολόγυμνοι θεοί που βλέπεις στις φωτογραφίες; Αυτή είναι η πιο επιτυχημένη διαφήμιση γυμναστηρίου που έχουμε δει τελευταία. Ο δανέζικος χώρος άθλησης «Spartan Mentality» φωτογράφησε ολόγυμνους τους γυμναστές του να κάνουν προπόνηση CrossFit, με στόχο να προσελκύσει νέους ... πελάτες. Η υπόθεση ξεκίνησε ως πρωταπριλιάτικη φάρσα, αλλά όταν οι ιδιοκτήτες του γυμναστηρίου είδαν ορδές ... γυναικών και ανδρών να δηλώνουν ενδιαφέρον για τα «γυμνά» μαθήματα ... άλλαξαν γνώμη. Ο ιδιοκτήτης του δανέζικου γυμναστηρίου «Spartan Mentality», Ρουν Τζένσεν (Rune Jensen) δήλωσε στην DailyMail ότι δεν μπορεί να καταλάβει πώς αυτή η φάρσα πήρε διαστάσεις viral. Βλέποντας τη ζήτηση, το γυμναστήριο εγκαινίασε γυμνές προπονήσεις CrossFit κάθε Κυριακή! Διάβασε για το CrossFit εδώ... Χ.Τ.

Βαριέσαι να πας γυμναστήριο; Νιώθεις πλήξη να βλέπεις τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα να κάνουν κοιλιακούς και ραχιαίους; Αν όμως οι γυμναστές ήταν οι ολόγυμνοι θεοί που βλέπεις στις φωτογραφίες; Αυτή είναι η πιο επιτυχημένη διαφήμιση γυμναστηρίου που έχουμε δει τελευταία. Ο δανέζικος χώρος άθλησης «Spartan Mentality» φωτογράφησε ολόγυμνους τους γυμναστές του να κάνουν προπόνηση CrossFit, με στόχο να προσελκύσει νέους ... πελάτες.

Η υπόθεση ξεκίνησε ως πρωταπριλιάτικη φάρσα, αλλά όταν οι ιδιοκτήτες του γυμναστηρίου είδαν ορδές ... γυναικών και ανδρών να δηλώνουν ενδιαφέρον για τα «γυμνά» μαθήματα ... άλλαξαν γνώμη. Ο ιδιοκτήτης του δανέζικου γυμναστηρίου «Spartan Mentality», Ρουν Τζένσεν (Rune Jensen) δήλωσε στην DailyMail ότι δεν μπορεί να καταλάβει πώς αυτή η φάρσα πήρε διαστάσεις viral. Βλέποντας τη ζήτηση, το γυμναστήριο εγκαινίασε γυμνές προπονήσεις CrossFit κάθε Κυριακή!

Διάβασε για το CrossFit εδώ...

Χ.Τ.