Η πιο σέξι γυναίκα όλων των εποχών (δεν μας αρέσει!)

04.06.2014
Μα τι έπαθαν οι αναγνώστες του FHM. Τσίμπλες έχουν; Στην ψηφοφορία για την «πιο σέξι γυναίκα όλων των εποχών» έβγαλαν πρώτη την 36χρονη Αγγλίδα τραγουδίστρια, παρουσιάστρια, τηλεπερσόνα και μοντέλο Ρέιτσελ Στίβενς (Rachel Stevens), αφήνοντας πίσω τη Τζένιφερ Λόπεζ, την Κέλι Μπρουκ, ακόμα και την Άννα Κουρνίκοβα! Το πρώην μέλος του pop group "S Club", που δεν είχε ψηφιστεί ποτέ από τους αναγνώστες του FHM στη λίστα «Η πιο σέξι γυναίκα της χρονιάς», αναδείχθηκε τελικά η πιο κουκλάρα του κόσμου όλου. Γεγονός που γιόρτασε με μια σέξι φωτογράφηση στο FHM. Διάβασε την τελική δεκάδα του FHM: 1 Rachel Stevens 2 Jennifer Lopez 3 Kelly Brook 4 Britney Spears 5 Cheryl Cole 6 Halle Berry 7 Jennifer Aniston 8 Anna Kournikova 9 Keeley Hazell 10 Jenny McCarthy

Μα τι έπαθαν οι αναγνώστες του FHM. Τσίμπλες έχουν; Στην ψηφοφορία για την «πιο σέξι γυναίκα όλων των εποχών» έβγαλαν πρώτη την 36χρονη Αγγλίδα τραγουδίστρια, παρουσιάστρια, τηλεπερσόνα και μοντέλο Ρέιτσελ Στίβενς (Rachel Stevens), αφήνοντας πίσω τη Τζένιφερ Λόπεζ, την Κέλι Μπρουκ, ακόμα και την Άννα Κουρνίκοβα!

Το πρώην μέλος του pop group "S Club", που δεν είχε ψηφιστεί ποτέ από τους αναγνώστες του FHM στη λίστα «Η πιο σέξι γυναίκα της χρονιάς», αναδείχθηκε τελικά η πιο κουκλάρα του κόσμου όλου. Γεγονός που γιόρτασε με μια σέξι φωτογράφηση στο FHM.

Διάβασε την τελική δεκάδα του FHM:

1 Rachel Stevens
2 Jennifer Lopez
3 Kelly Brook
4 Britney Spears
5 Cheryl Cole
6 Halle Berry
7 Jennifer Aniston
8 Anna Kournikova
9 Keeley Hazell
10 Jenny McCarthy