Άτακτη τριαντάρα τα δίνει... όλα

10.06.2014
Χαράς Ευαγγέλια για την Ντανιέλ Λόυντ ( Danielle Lloyd), καθώς διάγει στιγμές άπειρης δόξας πετώντας τα ρούχα της για λογαριασμό του Playboy.TV (στο οποίο σημειωτέον μπορείτε να γραφτείτε και να περιηγηθείτε μία εβδομάδα δωρεάν στις αιθέριες γυμνές υπάρξεις του). Η πρώην Μις Αγγλία (2004) και Μις μεγάλη Βρετανία (2006) πιο όμορφη από ποτέ, ποζάρει σε μία φλοράλ φωτογράφηση όπως τη γέννησε η μητέρα της, αποδεικνύοντας πως πάτησε τα τριάντα, αλλά αυτό ουδόλως την κατέβαλλε ψυχολογικά! Σας θυμίζουμε πως η Ντανιέλ είχε προκαλέσει σάλο στο παρελθόν όταν αποκαλύφθηκε πως διατηρούσε σχέση με έναν από τους κριτές των καλλιστείων, αργότερα προσπάθησε να αποκαταστήσει τη φήμη της μπαίνοντας στο σπίτι του Celebrity Big Brother, όμως δεν τα κατάφερε γιατί και εκεί κατηγορήθηκε πως ασκούσε τακτικές bullying στην ινδή συμπαίκτριά της Σίλπα Σέτι (Shilpa Shetty).

Χαράς Ευαγγέλια για την Ντανιέλ Λόυντ ( Danielle Lloyd), καθώς διάγει στιγμές άπειρης δόξας πετώντας τα ρούχα της για λογαριασμό του Playboy.TV (στο οποίο σημειωτέον μπορείτε να γραφτείτε και να περιηγηθείτε μία εβδομάδα δωρεάν στις αιθέριες γυμνές υπάρξεις του).
Η πρώην Μις Αγγλία (2004) και Μις μεγάλη Βρετανία (2006) πιο όμορφη από ποτέ, ποζάρει σε μία φλοράλ φωτογράφηση όπως τη γέννησε η μητέρα της, αποδεικνύοντας πως πάτησε τα τριάντα, αλλά αυτό ουδόλως την κατέβαλλε ψυχολογικά!
Σας θυμίζουμε πως η Ντανιέλ είχε προκαλέσει σάλο στο παρελθόν όταν αποκαλύφθηκε πως διατηρούσε σχέση με έναν από τους κριτές των καλλιστείων, αργότερα προσπάθησε να αποκαταστήσει τη φήμη της μπαίνοντας στο σπίτι του Celebrity Big Brother, όμως δεν τα κατάφερε γιατί και εκεί κατηγορήθηκε πως ασκούσε τακτικές bullying στην ινδή συμπαίκτριά της Σίλπα Σέτι (Shilpa Shetty).