Κορίτσι διάσημου τραγουδιστή μεγάλωσε και... καίει

16.06.2014
Πολλοί θα την αναγνωρίσετε ως το τρελό καυτό κορίτσι που πέρσι πρωταγωνιστούσε στο βίντεο κλιπ του Τζάστιν Μπίμπερ «All That Matters» ως το κορίτσι που είχε κλέψει την καρδιά του. Εκεί η Κάiλιν Ρούσο (Cailin Russo), η δεκαεννιάχρονη μοντέλα και τραγουδίστρια είχε προξενήσει ιδιαίτερη αίσθηση με την προκλητική της εμφάνιση δεχόμενη τα χάδια του νεαρού διάσημου τραγουδιστή. Αυτό προφανώς θυμήθηκε και ο διάσημος celebrity φωτογράφος Ράνταλ Σλάβιν (Randall Slavin) και την φωτογράφησε σε ασπρόμαυρους τόνους για λογαριασμό του περιοδικού Galore αναδεικνύοντας ολόκληρο το σωματικό της μεγαλείο!

Πολλοί θα την αναγνωρίσετε ως το τρελό καυτό κορίτσι που πέρσι πρωταγωνιστούσε στο βίντεο κλιπ του Τζάστιν Μπίμπερ «All That Matters» ως το κορίτσι που είχε κλέψει την καρδιά του. Εκεί η Κάiλιν Ρούσο (Cailin Russo), η δεκαεννιάχρονη μοντέλα και τραγουδίστρια είχε προξενήσει ιδιαίτερη αίσθηση με την προκλητική της εμφάνιση δεχόμενη τα χάδια του νεαρού διάσημου τραγουδιστή.
Αυτό προφανώς θυμήθηκε και ο διάσημος celebrity φωτογράφος Ράνταλ Σλάβιν (Randall Slavin) και την φωτογράφησε σε ασπρόμαυρους τόνους για λογαριασμό του περιοδικού Galore αναδεικνύοντας ολόκληρο το σωματικό της μεγαλείο!