Κάρα και Σιένα: Βρείτε ένα δωμάτιο επιτέλους

16.06.2014
Αυτό το μοντέλο είναι ο σίφουνας του φιλιού! Με τη γνωστή φράση «get a room» δηλαδή «βρείτε ένα δωμάτιο» σχολιάζουν πλέον τα κουτσομπολίστικα πόρταλ και έντυπα, τα φιλιά στο στόμα των Κάρα Ντελεβίν (Cara Delevingne ) και Σιένα Μίλερ (Sienna Miller), που σύμφωνα με κοινούς τους φίλους δεν καταφέρνουν πλέον να κρύψουν τον έρωτά τους. Φήμες λένε ότι οι δυό τους είναι φίλες από παλιά ωστόσο πρόσφατα και μετά τον χωρισμό της 21χρονης Ντελεβίν από την ηθοποιό Μισέλ Ροντρίγκες (Michelle Rodriguez), ήρθαν πιο... κοντά. Όταν η Κάρα ήταν ακόμη ζευγάρι με την Μισέλ, η Σιένα αποτελούσε συχνά αιτία για καυγά μεταξύ τους. Απορούμε βέβαια γιατί, αφού από ότι βλέπουμε η Κάρα φιλάει κυριολεκτικά όλες τις φίλες της στο... στόμα, μεταξύ των οποίων και η Ρίτα Όρα (Rita Ora). Τώρα που η 21χρονη Ντελεβίν χώρισε από τη σύντροφό της, τον περασμένο Απρίλιο, μπορεί να περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας με την 32χρονη Μίλερ, παρότι η ηθοποιός συζεί με τον αρραβωνιαστικό της Τομ Στάριτζ (Tom Sturridge ). Χ.Τ.

Αυτό το μοντέλο είναι ο σίφουνας του φιλιού! Με τη γνωστή φράση «get a room» δηλαδή «βρείτε ένα δωμάτιο» σχολιάζουν πλέον τα κουτσομπολίστικα πόρταλ και έντυπα, τα φιλιά στο στόμα των Κάρα Ντελεβίν (Cara Delevingne ) και Σιένα Μίλερ (Sienna Miller), που σύμφωνα με κοινούς τους φίλους δεν καταφέρνουν πλέον να κρύψουν τον έρωτά τους.

Φήμες λένε ότι οι δυό τους είναι φίλες από παλιά ωστόσο πρόσφατα και μετά τον χωρισμό της 21χρονης Ντελεβίν από την ηθοποιό Μισέλ Ροντρίγκες (Michelle Rodriguez), ήρθαν πιο... κοντά. Όταν η Κάρα ήταν ακόμη ζευγάρι με την Μισέλ, η Σιένα αποτελούσε συχνά αιτία για καυγά μεταξύ τους. Απορούμε βέβαια γιατί, αφού από ότι βλέπουμε η Κάρα φιλάει κυριολεκτικά όλες τις φίλες της στο... στόμα, μεταξύ των οποίων και η Ρίτα Όρα (Rita Ora).

Τώρα που η 21χρονη Ντελεβίν χώρισε από τη σύντροφό της, τον περασμένο Απρίλιο, μπορεί να περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας με την 32χρονη Μίλερ, παρότι η ηθοποιός συζεί με τον αρραβωνιαστικό της Τομ Στάριτζ (Tom Sturridge ).

Χ.Τ.