Στη χώρα του Πελέ όλα τα βλέπει... μπλε (και είναι γυμνή)

20.06.2014
Το Μουντιάλ έχει ανάψει για τα καλά, οι ομάδες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για τη διάκριση και όλος ο κόσμος παρακολουθεί με αμείωτο το ενδιαφέρον. Το Playboy, γνωστό για τις επιτυχημένες του ..ανορθωτικές παρεμβάσεις, και εξειδικευμένο στο ανύψωση του ανδρικού ηθικού, έγδυσε την Ελίζαμπεθ Λαϊνί (Elizabeth Laini) την ..αμόλησε σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο και την φωτογράφησε με τα χρώματα της Ελληνικής ομάδας. Σοφή κίνηση και ιδιαιτέρως εκτιμητέα, καθώς μετά από την τριάρα που φάγαμε από την Κολομβία και το άγονο ματς με τους Ιάπωνες, η ομάδα μας είναι με την πλάτη στον τοίχο. Τα προσόντα της καστανής playmate μόνο απαρατήρητα δεν περνάνε κα αν μη τι άλλο δείχνει ότι αν έχεις ..τρόπο μπορείς κάνεις εντύπωση σε μια τόσο απαιτητική διοργάνωση.

Το Μουντιάλ έχει ανάψει για τα καλά, οι ομάδες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για τη διάκριση και όλος ο κόσμος παρακολουθεί με αμείωτο το ενδιαφέρον. Το Playboy, γνωστό για τις επιτυχημένες του ..ανορθωτικές παρεμβάσεις, και εξειδικευμένο στο ανύψωση του ανδρικού ηθικού, έγδυσε την Ελίζαμπεθ Λαϊνί (Elizabeth Laini) την ..αμόλησε σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο και την φωτογράφησε με τα χρώματα της Ελληνικής ομάδας.

Σοφή κίνηση και ιδιαιτέρως εκτιμητέα, καθώς μετά από την τριάρα που φάγαμε από την Κολομβία και το άγονο ματς με τους Ιάπωνες, η ομάδα μας είναι με την πλάτη στον τοίχο. Τα προσόντα της καστανής playmate μόνο απαρατήρητα δεν περνάνε κα αν μη τι άλλο δείχνει ότι αν έχεις ..τρόπο μπορείς κάνεις εντύπωση σε μια τόσο απαιτητική διοργάνωση.