Εσύ μωρό μου είσαι άλλο... φρούτο!

23.06.2014
Όταν την έπλασε ο θεός σίγουρα είχε μεγάλη έμπνευση! Ο λόγος για την αιθέρια Ιζαμπέλ Γκουλάρτ (Izabel Goulart), το μοντέλο από τη Βραζιλία που θαυμάζουμε σε μία έξοχη artistic φωτογράφηση για λογαριασμό του περιοδικού Lui. Πώς έγινε γνωστή όμως η τρομερή Ιζαμπέλ; Στα δεκατέσσερα χρόνια της είχε πάει με τη μητέρα της στον…μανάβη και εκεί που διαλέγανε φρέσκα λαχανικά, την σταμπάρισε ένας hairstylist και της είπε «εσύ κοπέλα μου είσαι άλλο φρούτο! Πρέπει να γίνεις μοντέλο!». Τότε ήταν που κατάλαβε πως θα μπορούσε να διαπρέπψει στις πασαρέλες. Γι΄αυτό και τα έδωσε όλα και έχτισε μια λαμπρή καριέρα!

Όταν την έπλασε ο θεός σίγουρα είχε μεγάλη έμπνευση! Ο λόγος για την αιθέρια Ιζαμπέλ Γκουλάρτ (Izabel Goulart), το μοντέλο από τη Βραζιλία που θαυμάζουμε σε μία έξοχη artistic φωτογράφηση για λογαριασμό του περιοδικού Lui.

Πώς έγινε γνωστή όμως η τρομερή Ιζαμπέλ; Στα δεκατέσσερα χρόνια της είχε πάει με τη μητέρα της στον…μανάβη και εκεί που διαλέγανε φρέσκα λαχανικά, την σταμπάρισε ένας hairstylist και της είπε «εσύ κοπέλα μου είσαι άλλο φρούτο! Πρέπει να γίνεις μοντέλο!». Τότε ήταν που κατάλαβε πως θα μπορούσε να διαπρέπψει στις πασαρέλες. Γι΄αυτό και τα έδωσε όλα και έχτισε μια λαμπρή καριέρα!