Γδύνεται... καρνάβαλος για το Μουντιάλ

27.06.2014
Προφανώς και έχουν τρελαθεί οι Αυστραλοί με το Μουντιάλ, γι' αυτό και στην μουντιαλική έκδοση του Αυστραλέζικου Penthouse έβαλαν εξώφυλλο μία σέξι καρναβαλίζουσα Βρετανίδα! Ο λόγος για την Κέλλυ Μέι (Kelly May) που μπορεί στις φλέβες τις να κυλάει καθαρόαιμο βρετανικό αίμα, όμως δηλώνει μεγάλη φαν της Αυστραλίας και του αρσενικού της στοιχείου! Να σας πληροφορήσουμε πως αν δεν είστε σούπερ γυμνασμένοι, δεν πρόκειται να σας ρίξει ούτε ένα βλέφαρο. Γι΄αυτό άλλωστε της αρέσουν οι Αυστραλοί, γιατί σε αντίθεση με τους Βρετανούς, φροντίζουν πολύ το σώμα τους. Η ίδια δηλώνει πως αισθάνεται υπέροχα μέσα στη στολή της, καθώς οι αποκριάτικες στολές της προκαλούν μία έξτρα πάρτι διάθεση…. Ποια η σχέση της με τη Βραζιλία; Καμία, απλώς την έχει επισκεφθεί μία φορά….

Προφανώς και έχουν τρελαθεί οι Αυστραλοί με το Μουντιάλ, γι' αυτό και στην μουντιαλική έκδοση του Αυστραλέζικου Penthouse έβαλαν εξώφυλλο μία σέξι καρναβαλίζουσα Βρετανίδα!

Ο λόγος για την Κέλλυ Μέι (Kelly May) που μπορεί στις φλέβες τις να κυλάει καθαρόαιμο βρετανικό αίμα, όμως δηλώνει μεγάλη φαν της Αυστραλίας και του αρσενικού της στοιχείου! Να σας πληροφορήσουμε πως αν δεν είστε σούπερ γυμνασμένοι, δεν πρόκειται να σας ρίξει ούτε ένα βλέφαρο. Γι΄αυτό άλλωστε της αρέσουν οι Αυστραλοί, γιατί σε αντίθεση με τους Βρετανούς, φροντίζουν πολύ το σώμα τους. Η ίδια δηλώνει πως αισθάνεται υπέροχα μέσα στη στολή της, καθώς οι αποκριάτικες στολές της προκαλούν μία έξτρα πάρτι διάθεση….
Ποια η σχέση της με τη Βραζιλία; Καμία, απλώς την έχει επισκεφθεί μία φορά….