Εικόνες τρόμου στο ριάλιτι αποτυχημένων πλαστικών

29.07.2014
Αν ο αγνώριστος από τις πλαστικές επεμβάσεις Μίκι Ρουρκ δεν ήταν πιο γνωστός και από τις πέτρες στην Αμερική, θα έπρεπε σίγουρα να είναι ο πρωταγωνιστής του ριάλιτι «Botched» που φιλοξενεί το E!, το κανάλι των Καρντάσιαν και του Fashion Police. Σταρς του νέου αυτού ριάλιτι είναι οι καταξιωμένοι πλαστικοί χειρουργοί: Paul Nassif και Terry Dubrow, γνωστοί και από την παρελθούσα συμμετοχή τους στα σίριαλ «Νοικοκυρές σε απόγνωση» και «The Real Housewives of...». Έχεις υποστεί κάποια αποτυχημένη πλαστική επέμβαση που σε έχει πραγματικά παραμορφώσει; Θα μπορούσες άνετα να πας στο κάστινγκ του Botched. 15 εκατομμύρια άνθρωποι το χρόνο κάνουν κάποιου είδους επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, και κάποιοι από αυτούς -χωρίς να το περιμένουν - μετατρέπονται σε ... τέρατα! Οι δύο γιατροί παραλαμβάνουν τους τραγικά αλλοιωμένους «ασθενείς» και τους δίνουν μια νέα ζωή... Στις εικόνες δείτε τους «φοβιστικούς» πρωταγωνιστές των πρώτων επεισοδίων, μεταξύ αυτών τη γυναίκα με τα στριφογυριστά ενθέματα οπισθίων (δες βίντεο). Διάβασε επίσης: «Τα μαρτύρια που περνάνε για να γίνουν όμορφες» Χ.Τ.

Αν ο αγνώριστος από τις πλαστικές επεμβάσεις Μίκι Ρουρκ δεν ήταν πιο γνωστός και από τις πέτρες στην Αμερική, θα έπρεπε σίγουρα να είναι ο πρωταγωνιστής του ριάλιτι «Botched» που φιλοξενεί το E!, το κανάλι των Καρντάσιαν και του Fashion Police. Σταρς του νέου αυτού ριάλιτι είναι οι καταξιωμένοι πλαστικοί χειρουργοί: Paul Nassif και Terry Dubrow, γνωστοί και από την παρελθούσα συμμετοχή τους στα σίριαλ «Νοικοκυρές σε απόγνωση» και «The Real Housewives of...».

Έχεις υποστεί κάποια αποτυχημένη πλαστική επέμβαση που σε έχει πραγματικά παραμορφώσει; Θα μπορούσες άνετα να πας στο κάστινγκ του Botched. 15 εκατομμύρια άνθρωποι το χρόνο κάνουν κάποιου είδους επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, και κάποιοι από αυτούς -χωρίς να το περιμένουν - μετατρέπονται σε ... τέρατα! Οι δύο γιατροί παραλαμβάνουν τους τραγικά αλλοιωμένους «ασθενείς» και τους δίνουν μια νέα ζωή... Στις εικόνες δείτε τους «φοβιστικούς» πρωταγωνιστές των πρώτων επεισοδίων, μεταξύ αυτών τη γυναίκα με τα στριφογυριστά ενθέματα οπισθίων (δες βίντεο).

Διάβασε επίσης: «Τα μαρτύρια που περνάνε για να γίνουν όμορφες»

Χ.Τ.