Ξέρει από μαστίγιο και θα στις... βρέξει

01.08.2014
Δεν ξέρω αν η Σαμπρίνα Σαμπρόκ (Sabrina Sabrok) έχει γνώσεις γύρω από τα αρχαία ελληνικά ρητά, αλλά το «Παν μέτρον άριστον» αποκλείεται να το έχει ακούσει. Και να το έχει ακούσει δεν του έχει δώσει και πολύ σημασία, όπως φαίνεται από την υπερπληθωρική της εμφάνιση. Το Playboy Μεξικού από την άλλη, δεν έχει τέτοια κωλύματα οπότε την φωτογράφισε και μας την παρουσίασε σε ένα κόνσεπτ αντάξιο της προσωπικότητας της. Έτσι εμείς απολαύσαμε ένα έπος όπου τα μαστίγια, οι χειροπέδες και τα λοιπά σαδο- μαζοχιστικά αξεσουάρ αγωνίζονται ηρωικά για να μας αποσπάσουν το βλέμμα από τα κυκλώπεια σιλικονάτα στήθη που αποκαλύπτονται σαν καρπούζια στον πάγκο του μανάβη! Η 38χρονη Αργεντίνα είναι σημαίνον πρόσωπο στη σόουμπιζ, καθώς στο βιογραφικό της συμπεριλαμβάνονται διάφορα ενδιαφέροντα, όπως τηλεπαρουσιάστρια, cyber- πανκ ροκ τραγουδίστρια, παραγωγός και «αισθησιακό» μοντέλο. Έχει μάλιστα και προσωπική ιστοσελίδα για όσους ενδιαφέρονται περισσότερο για αυτό το ταλαντούχο πλάσμα..

Δεν ξέρω αν η Σαμπρίνα Σαμπρόκ (Sabrina Sabrok) έχει γνώσεις γύρω από τα αρχαία ελληνικά ρητά, αλλά το «Παν μέτρον άριστον» αποκλείεται να το έχει ακούσει.
Και να το έχει ακούσει δεν του έχει δώσει και πολύ σημασία, όπως φαίνεται από την υπερπληθωρική της εμφάνιση. Το Playboy Μεξικού από την άλλη, δεν έχει τέτοια κωλύματα οπότε την φωτογράφισε και μας την παρουσίασε σε ένα κόνσεπτ αντάξιο της προσωπικότητας της.

Έτσι εμείς απολαύσαμε ένα έπος όπου τα μαστίγια, οι χειροπέδες και τα λοιπά σαδο- μαζοχιστικά αξεσουάρ αγωνίζονται ηρωικά για να μας αποσπάσουν το βλέμμα από τα κυκλώπεια σιλικονάτα στήθη που αποκαλύπτονται σαν καρπούζια στον πάγκο του μανάβη!

Η 38χρονη Αργεντίνα είναι σημαίνον πρόσωπο στη σόουμπιζ, καθώς στο βιογραφικό της συμπεριλαμβάνονται διάφορα ενδιαφέροντα, όπως τηλεπαρουσιάστρια, cyber- πανκ ροκ τραγουδίστρια, παραγωγός και «αισθησιακό» μοντέλο. Έχει μάλιστα και προσωπική ιστοσελίδα για όσους ενδιαφέρονται περισσότερο για αυτό το ταλαντούχο πλάσμα..