Χρήστος Μάστορας: Το πρώτο trailler για την τανία Υπάρχω μόλις κυκλοφόρησε

Χρήστος Μάστορας: Το πρώτο trailler για την τανία Υπάρχω μόλις κυκλοφόρησε
Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα

23 χρόνια μετά τον θάνατο του Στέλιου Καζαντζίδη του καλλιτέχνη που λατρεύτηκε στα πέρατα του κόσμου, η ζωή του γίνεται ταινία.

Screenshot 20240706 135645 Instagram fc765

Το σενάριο έχει γράψει η Κατερίνα Μπέη, η οποία, μεταξύ άλλων, έχει υπογράψει και το σενάριο της πολυβραβευμένης ταινίας για τη ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, «Ευτυχία» ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος, ο οποίος έχει αφήσει το στίγμα του μέσα από επιτυχίες όπως «Αυτή η νύχτα μένει», «Άντε γεια» και «Πίσω Πόρτα».

Screenshot 20240706 135702 Instagram d011b

Η ταινία, σε παραγωγή της Tanweer Production, θα είναι μεγάλη και κομμένη σε δύο μέρη με το πρώτο να σταματά τη στιγμή που ο θρυλικός τραγουδιστής πηγαίνει στην Αμερική και σε αυτό εκείνος που θα ενσαρκώσει τον Στέλιο Καζαντζίδη είναι ο Χρήστος Μάστορας.

{https://www.instagram.com/reel/C9FBGEDN5-I/?igsh=MWZ2eW9qdWpuMDV6NQ==}

Σήμερα ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος έχει εκφράσει δημόσια την τιμή που νιώθει γι' αυτή τη δυνατότητα που του δόθηκε, μοιράστηκε το πρώτο trailler της πολυαναμενόμενης ταινίας δίνοντάς μας τη δυνατότητα για ένα preview που πραγματικά δίνει ξεκάθαρα το look and feel από αυτό που θα δούμε όταν πια το Υπάρχω βγει στις κινημστογραφικές αίθουσες. Πάρτε μια πρώτη γεύση.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.07.2024 - 14:22