Η Μέγκαν, ο γκρουμ και το εσώρουχο!

16.09.2010
Ξέραμε από την αρχή της χρονιάς πως ο διάσημος οίκος μόδας Emporio Armani αποφάσισε μετά το ζεύγος Μπέκαμ να επιστρατεύσει άλλο ένα ισχυρό και... μοδάτο χαρτί του Χόλιγουντ για τη διαφημιστική καμπάνια του, μία από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη, την Μέγκαν Φοξ.

Ξέραμε από την αρχή της χρονιάς πως ο διάσημος οίκος μόδας Emporio Armani αποφάσισε, μετά το ζεύγος Μπέκαμ, να επιστρατεύσει άλλο ένα ισχυρό και... μοδάτο χαρτί του Χόλιγουντ για τη διαφημιστική καμπάνια του, μία από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη, την Μέγκαν Φοξ.

Όλα έδειχναν πως ο Armani είχε χτυπήσει πραγματική φλέβα χρυσού, όταν η νεαρή και φρεσκοπαντρεμένη Μέγκαν, η σύγχρονη φαντασίωση ανδρών, αλλά και γυναικών, δέχτηκε να... γδυθεί για χάρη του.
Το teaser, αλλά και ολόκληρο το βίντεο (το οποίο μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Armani) το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο.
Σ΄αυτό ένας νεαρός γκρουμ χτυπάει την πόρτα ενός δωματίου και του ανοίγει η Μέγκαν Φοξ ενδεδυμένη, όχι με αδαμιαία περιβολή- όπως συχνά συνηθίζει- αλλά με προκλητικά εσώρουχα του Armani. Ο γκρουμ μένει άναυδος, όταν η καυτή νεαρή ηθοποιός τον προσκαλεί μέσα! Βάζει έτσι στο δωμάτιο το συρόμενο τραπεζάκι με την παραγγελία και κρυφοκοιτά την Μέγκαν Φοξ, η οποία αργά αργά ντύνεται, φορώντας τζην και μπλούζα της casual σειράς του Armani. Αποσβολωμένος στη θέα της ημίγυμνης Μέγκαν ο γκρουμ ρίχνει κάτω μία πετσέτα, έτσι ώστε να απολαύσει καλύτερα τα κάλλη της. Η Μέγκαν Φοξ ντυμένη πια, τον πλησιάζει για να του δώσει φιλοδώρημα και αυτός ευγενικά και... πονηρά αρνείται και φεύγει.

«Η Μέγκαν είναι νέα και σέξι. Τα εσώρουχα της συλλογής μας συμβολίζουν μια πιο νεανική στάση ζωής, γι΄αυτό και αποτελεί για εμάς μια άριστη επιλογή για την καμπάνια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Giorgio Armani για τη σειρά των διαφημιστικών σποτ και φωτογραφήσεων.

Εκτός από το teaser με την Μέγκαν Φοξ, ο Εmporio Armani, έβγαλε στη δημοσιότητα, άλλο ένα teaser αντίστοιχης θεματολογίας, με πρωταγωνιστή τον Πορτογάλο άσο του ποδοσφαίρου Κριστιάν Ρονάλντο, το πρόσωπο της ανδρικής του καμπάνιας. Σ΄αυτό μία νεαρή καμαριέρα κρύβει την μπλούζα του προκειμένου να απολαύσει όσο το δυνατό περισσότερο το ημίγυμνο κορμί του!