Άλλη μία γυναίκα που γουστάρει... γυναίκες!

19.04.2011
Τελικά κάτι έχει αυτό το βαμπιρικό σίριαλ "True Blood", αφού άλλη μία πρωταγωνίστριά του δηλώνει περήφανα την αδυναμία της και προς τα δύο φύλα.


Τελικά κάτι έχει αυτό το βαμπιρικό σίριαλ "True Blood", αφού άλλη μία πρωταγωνίστριά του δηλώνει περήφανα την αδυναμία της και προς τα δύο φύλα.

Μετά την Άνα Πάκουιν (Anna Paquin), η οποία παρεμπιπτόντως στο μεταξύ παντρεύτηκε τον συμπρωταγωνιστή της Στέφεν Μόγιερ (Stephen Moyer), ήρθε η σειρά της Έβαν Ρέιτσελ Γουντ (Evan Rachel Wood) να παραδεχτεί δημόσια την αμφιφυλοφιλία της.

Η Γουντ φαίνεται ότι επηρεάστηκε από τον ρόλο της ως λεσβία βαμπιροβασίλισσα Σόφι-Αν (Sophie-Anne) στη σειρά και παραδέχτηκε ότι και στην προσωπική ζωή της, "βγαίνει και με γυναίκες".

"Είμαι ανοιχτή στα πάντα", ομολόγησε η 23χρονη ηθοποιός συμπληρώνοντας ότι όταν αφορά σχέσεις με κορίτσια, εκείνη αναλαμβάνει τον ρόλο του άντρα.

"Είμαι το κυρίαρχο μισό της σχέσης. Ανοίγω τις πόρτες, πληρώνω για το δείπνο, είμαι ρομαντική, πώς να το κάνω", εξηγεί στη συνέχεια, ενώ ταυτόχρονα παραδέχεται ότι ανέκαθεν την προκαλούσαν τα ανδρόγυνα όντα και καταστάσεις.

Με αυτή τη δήλωσή της ως δεδομένη, αξίζει να θυμηθούμε ότι η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ υπήρξε αρραβωνιασμένη με τον εκκεντρικό τραγουδιστή Μέριλιν Μάνσον (Marilyn Manson).

Κατά τα άλλα, η Γουντ πρωτοκέρδισε το ενδιαφέρον μας στην ταινία "Ο Παλαιστής" του 2009 ως κόρη του Μίκι Ρουρκ (Mickey Rourke) ενώ την τελευταία της ταινία με τίτλο "The conspirator" αναμένεται στις μεγάλες οθόνες τους επόμενους μήνες.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα τρέιλερ και των δύο ταινιών.

Ζωή Κίττα