Η Αντέλ γλυκοκοιτάζει τον Χάρι

10.06.2011
Μπορεί να μην της αρέσουν γενικά οι άντρες με κόκκινα μαλλιά της 22χρονης τραγουδίστριας που σαρώνει τα τσαρτς στο πέρασμά της, αλλά θα έκανε μια μικρή εξαίρεση για τον μικρό πρίγκιπα…


Μπορεί να μην της αρέσουν γενικά οι άντρες με κόκκινα μαλλιά της 22χρονης τραγουδίστριας που σαρώνει τα τσαρτς στο πέρασμά της, αλλά θα έκανε μια μικρή εξαίρεση για τον μικρό πρίγκιπα…

Μιλώντας στο περιοδικό "Glamour" το οποίο τη φιλοξενεί στο εξώφυλλο για το τεύχος του Ιουλίου, η Αντέλ (Adele) παραδέχτηκε ότι έχει "βάλει στο μάτι" τον πρίγκιπα Χάρι (prince Harry) γιατί πιστεύει ότι η… κλήση του για καλοπέραση θα της ταίριαζε πολύ.

"Ξέρω ότι έχω πει ότι δεν θα έβγαινα ποτέ με έναν κοκκινοτρίχη, αλλά εδώ μιλάμε για τον πρίγκιπα Χάρι. Πράγμα που θα έκανε κι εμένα μια αληθινή δούκισσα. Πραγματικά θα ήθελα πολύ να βγω ένα βράδυ μαζί του. Θα είχε πολύ γέλιο", αποκάλυψε η νεαρή τραγουδίστρια, που ξαφνιάζοντας τους πάντες με την επιτυχία της "θρονιάστηκε" στην πρώτη θέση με τους 100 ισχυρούς ανθρώπους της μουσικής, σύμφωνα με την "Guardian".

"Είμαι ελεύθερη, αλλά τώρα τελευταία έχω μεγαλύτερη… πέραση. Αν ήμουν άντρας θα το εκμεταλλευόμουν στα σίγουρα. Έχω βγει μια δυο φορές με διάσημους, αλλά δεν μου άρεσε, γιατί μας κοίταζαν όλοι συνέχεια", παραδέχτηκε η Αντέλ, συμπληρώνοντας ότι σε ανάλογες περιπτώσεις επιλέγονται συγκεκριμένα μέρη όπου οι άνθρωποι έχουν μάθει να κρατούν το στόμα τους κλειστό.

"Μου αρέσουν οι άντρες γενικά και δεν βρίσκω τίποτα καλύτερο από μία αγκαλίτσα. Είναι όμως πολύ περίπλοκοι", συνέχισε η Αντέλ τονίζοντας, όμως, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει καθώς ζει ακόμη με τη μητέρα της.

"Έχουμε μια ειδική συνεννόηση έτσι ώστε να ξέρει πότε να μην μπει στο δωμάτιο. Τους γνωρίζει όλους βέβαια πριν. Απλά είναι κάπως αμήχανα τα πράγματα το επόμενο πρωί", ομολογεί το νέο αστέρι της βρετανικής μουσικής σκηνής που, όπως φαίνεται, κατακτά με μεγάλη ευκολία και την αμερικάνικη.

Στο βίντεο που ακολουθεί, απολαύστε την Αντέλ στη μεγάλη της επιτυχία "Rolling in the deep".

Ζωή Κίττα