Ο Γουίλιαμ "έσκισε" την Κέιτ

05.07.2011
Όλα τα είχε το πρώτο επίσημο ταξίδι των νεαρών πριγκίπων στον Καναδά. Ακόμη και αγώνες κωπηλασίας…

Όλα τα είχε το πρώτο επίσημο ταξίδι των νεαρών πριγκίπων στον Καναδά. Ακόμη και αγώνες κωπηλασίας…

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων προς τιμή του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ, διοργανώθηκε και ένας αγώνας κωπηλασίας στο Νησί του πρίγκιπα Αντρέα (Prince Edward Island), όπου το ζεύγος συμμετείχε στις δύο αντίπαλες ομάδες.

Γνωστοί για την αγάπη τους προς το άθλημα, οι δύο πρίγκιπες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά η ομάδα των "αγοριών" αποδείχτηκε πιο… δυνατή, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Πάντως, γεγονός είναι ότι παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες του αγώνα, η Κέιτ (Kate) δεν έχασε λεπτό το στυλ της. Ακόμη και με το σωσίβιο ήταν κομψή και εντυπωσιακή.

Ο Γουίλιαμ (William) από την άλλη πλευρά μούσκεψε για τα καλά κατά τη διάρκεια της προσπάθειας και δεν σταμάτησε λεπτό να αστειεύεται με την αγαπημένη του. Στο τέλος, μάλιστα, την αγκάλιασε τρυφερά σαν να της λέει: "Δεν πειράζει, την άλλη φορά"!

Κατά τα άλλα, πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν την Κέιτ να εκφράζει τους φόβους της για τη ζωή του συζύγου της, καθώς βρίσκει επικίνδυνες τις αποστολές που αναλαμβάνει ως πιλότος σε ελικόπτερα διάσωσης.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα
Μοντάζ: Μαίρη Ρίζου