Κέλι Ρόουλαντ: Έβγαινα με λάθος άντρες

16.08.2011
Η τραγουδίστρια με το φιδίσιο κορμί και τα γλυκά μάτια που δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι έκανε πλαστική στήθους, αποκαλύπτει ότι οι επιλογές της σε συναισθηματικό επίπεδο δεν ήταν πάντα οι καλύτερες.

Η τραγουδίστρια με το φιδίσιο κορμί και τα γλυκά μάτια που δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι έκανε πλαστική στήθους, αποκαλύπτει ότι οι επιλογές της σε συναισθηματικό επίπεδο δεν ήταν πάντα οι καλύτερες.

Η Κέλι Ρόουλαντ (Kelly Rowland) που έγινε ευρύτερα γνωστή με τη συμμετοχή της στο συγκρότημα Destiny's Child, αλλά στη συνέχεια ακολούθησε σόλο καριέρα, υπήρξε αρραβωνιασμένη με τον παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου Ρόι Γουίλιαμς (Roy Williams), ενώ παλαιότερα έβγαινε και με τον ράπερ Νέλι (Nelly). Όμως αυτές οι σχέσεις δεν ήταν ικανές να την καλύψουν.

Οι γονείς της είχαν χωρίσει όταν εκείνη ήταν γύρω στα δέκα κι η ίδια δεν έχει δει τον πατέρα της έκτοτε, κάτι που είχε επηρεάσει την άποψη της για τους άντρες, αλλά δούλεψε συνειδητά για να το καταπολεμήσει.

"Όταν έπιασα τον εαυτό μου να διαλέγει διαρκώς κωλόπαιδα και μη διαθέσιμους άντρες, αποφάσισα ν' αλλάξω γρήγορα αυτή την κακή συνήθεια", ομολογεί η ίδια στο Cover Media: "Θέλω οπωσδήποτε να παντρευτώ και να κάνω παιδιά", εξηγεί. Τώρα δηλώνει "ζευγαρωμένη κι ευτυχισμένη", χωρίς όμως να δίνει λεπτομέρειες για τη συναισθηματική της ζωή.

Παρότι είναι φημίζεται για το καλλίγραμμο κορμί της, η 30χρονη τραγουδίστρια παραδέχεται ότι γυμνάζεται με ζήλο για να το διατηρήσει και δεν κρύβει ότι έχει κάνει αυξητική στήθους.

"Ήθελα απλά να μπορώ να 'γεμίσω' ένα σουτιέν σε μέγεθος Β. Προηγουμένως δεν μου έκανε ούτε το Α. Δεν υπήρχε γράμμα που να με αντιπροσωπεύει", λέει γελώντας στη βρετανική έκδοση του περιοδικού Grazia συμπληρώνοντας ότι αυτή η αποκάλυψη την κάνει να νιώθει περισσότερη αυτοπεποίθηση.

"Αν κάτι αρχίσει να κρεμάει (στο μέλλον), μπορεί να το σηκώσω, αλλά για την ώρα είμαι ευχαριστημένη", διευκρινίζει σε σχέση με την πλαστική χειρουργική.

Όπως μαθεύτηκε πρόσφατα, η βραβευμένη με δύο Grammy Ρόουλαντ θα είναι κριτής στο βρετανικό X-Factor μαζί με τον σταρ των Take That, Γκάρι Μπάρλοου (Gary Barlow), τον μεγιστάνα της μουσικής βιομηχανίας Λούις Ουόλς (Louis Walsh) και την ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια των N-Dubz, Τουλίζα Κοντοστάβλος (Toulisa Contostavlos).

Μέχρι τώρα και με εξαίρεση κάποιες αμήχανες στιγμές, η Κέλι διασκεδάζει πολύ στα γυρίσματα, ενώ νιώθει τόσο τσιμπημένη τον Μπάρλοου που δεν μπορεί να του μιλήσει χωρίς να κοκκινίσει, παρότι γνωρίζει ότι είναι παντρεμένος.

"Είναι τόσο όμορφος και χαριτωμένος", ομολογεί η ίδια: "Όμως ξέρω ότι είναι παντρεμένος – γνώρισα τη γυναίκα του και είναι υπέροχη. Και φίλε μου, έχει έναν άντρα πρώτης στο σπίτι!".

Όμως ο Μπάρλοου δεν μονοπωλεί το ενδιαφέρον της Ρόουλαντ, αφού έχει αδυναμία και στον γκριζομάλλη Ουόλς και δυσκολεύεται να ξεκολλήσει τα χέρια της από πάνω του. "Λατρεύω τον Λούις. Μ' αρέσει ο πισινούλης του – είναι τόσο μικροκαμωμένος", λέει παιχνιδιάρικα: "Όταν τον αγκαλιάζω πάντα γλιστράω τα χέρια μου κάτω προς τον ποπό του"!