Ακόμη ένα τεκνό για τη συλλογή της Γουίνσλετ

23.09.2011
Αυτό είναι που λέμε: "αλλάζει τους άντρες σαν τα πουκάμισα".

Αυτό είναι που λέμε: "αλλάζει τους άντρες σαν τα πουκάμισα".

Με άλλον πήγε να περάσει ένα σαββατοκύριακο του Αυγούστου η Κέιτ Γουίνσλετ (Kate Winslet) και με άλλον έφυγε.

Η 35χρονη ηθοποιός πήρε τον καλό της Λουίς Ντάουλερ (Louis Dowler), με τον οποίο παρεμπιπτόντως νομίζαμε ότι είχε χωρίσει, και πήγε στο νησί Νέκερ, το ιδιωτικό νησί του Ρίτσαρντ Μπράνσον (Richard Branson) στην Καραϊβική, αποδεχόμενη πρόσκλησή του.

Μέχρι εκεί όλα καλά… Στο νησί του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου βρισκόταν και αρκετοί άλλοι φίλοι, όπως και άλλα μέλη της οικογένειας Μπράνσον, μεταξύ των οποίων και ο ανιψιός του, Νεντ Άμπελ Σμιθ (Ned Abel Smith).

Φαίνεται λοιπόν πως κάτι έγινε τις μέρες που έμειναν εκεί και η Κέιτ δεν έφυγε με τον Λουίς, αλλά με τον Νεντ, ο οποίος παρεμπιπτόντως κάτι κουβαλάει από την τρέλα του θείου του αφού πριν από λίγα χρόνια άλλαξε το επίθετό του σε "ΡόκενΡολ". Και το έκανε μέσα από… δημοψήφισμα!

Τι συνέβη εκείνες τις μέρες εκτός από τη φωτιά που ξέσπασε ύστερα από κεραυνό που έπεσε στην κεντρική έπαυλη του νησιού και την έκαψε ολοσχερώς, δεν γνωρίζουμε.

Το γεγονός, όμως είναι ότι η Κέιτ Γουίνσλετ, κάπου τον ξέχασε τον Ντάουλερ φεύγοντας και ήταν ο Νεντ ΡόκενΡολ που τη συνόδεψε στη Νέα Υόρκη, όπου μένει μετά το διαζύγιό της από τον Σάμ Μέντες (Sam Mendes).

Οι φήμες θέλουν τη σχέση αυτή να εξελίσσεται ραγδαία. Μάλιστα, οι δυο τους εθεάθησαν στο μνημόσυνο που έγινε για τον πατέρα του Μπράνσον, Τεντ, στα κεντρικά γραφεία της Royal Geographical Society στο Κένσινγκτον του Λονδίνου.

Ο ΡόκενΡολ βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του Ελίζα, η οποία τυγχάνει κόρη του πολύ-εκατομμυριούχου υποκόμη Κάουντρεϊ.

Δεν γνωρίζουμε αν έχει να κάνει με τις εξελίξεις, αλλά ενώ ο χωρισμός θεωρείτο οριστικός, η 23χρονη Ελίζα λέγεται ότι άλλαξε γνώμη.

Πηγές της εφημερίδας "Sun" αναφέρουν ότι ο Νεντ βρισκόταν στο νησί Νέκερ για να ξεχάσει το πόνο του από τον χωρισμό. Η παρουσία της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού, βέβαια, τον βοήθησε αρκετά. Τόσο που έκανε την Ελίζα να σκάσει από το κακό της και να επιμένει ότι θέλει πίσω τον αντρούλη της, τον οποίο και αποκαλεί "αδελφή ψυχή". Αν γυρίσει πίσω ο Νεντ δεν είναι γνωστό, αλλά εκείνη φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι δεν του δίνει διαζύγιο… Πάει και τελείωσε!

Για να δούμε πόσο θα κρατήσει αυτή τη φορά η χαρά της Γουίνσλετ, η οποία λέγεται ότι στα πρόσφατη τελετή για την απονομή των βραβείων Emmy, όπου και βραβεύτηκε δεν σταματούσε να μιλά για τον νέο της έρωτα, δείχνοντας μάλιστα και φωτογραφίες από το κινητό της.

Ζωή Κίττα