Τι κάνουν τα βράδια της Κυριακής οι πρίγκιπες;

19.10.2011
Αν νομίζεται ότι η καθημερινότητα των εστεμμένων είναι πολύ διαφορετική από τη δική μας, των κοινών θνητών, είστε βαθιά γελασμένοι. Όλοι έχουμε, λίγο πολύ τις ίδιες συνήθειες


Αν νομίζεται ότι η καθημερινότητα των εστεμμένων είναι πολύ διαφορετική από τη δική μας, των κοινών θνητών, είστε βαθιά γελασμένοι. Όλοι έχουμε, λίγο πολύ τις ίδιες συνήθειες.

Όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι πρόσφατα, ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ λατρεύουν να περνούν τα βράδια της Κυριακής τους, βλέποντας… τηλεόραση.

Φτιάξτε την εικόνα στο μυαλό σας: ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) και η Κέιτ (Kate) του, ξαπλωμένοι αγκαλιά στον καναπέ τους να παρακολουθούν –και μάλιστα μετά μανίας- την σαπουνόπερα «Downton Abbey».

Την αποκάλυψη έκαναν οι ίδιοι οι πρίγκιπες στην Τζέσικα Μπράουν Φίντλεϊ (Jessica Brown Findlay).

Η νεαρή ηθοποιός, η οποία κρατάει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά γνώρισε το γαλαζοαίματο ζευγάρι στην εκδήλωση για τα βραβεία BAFTA στο Λος Άντζελες. Εκεί, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ της αποκάλυψαν ότι είναι «τεράστιοι θαυμαστές της σειράς».

«Ένιωσα πολύ παράξενα. Ως ηθοποιός που ερμηνεύει ένα μέλος της βρετανικής αριστοκρατίας, ήταν πολύ σχεδόν σουρεαλιστικό να συναντήσω το συγκεκριμένο ζευγάρι στο Λος Άντζελες», ομολόγησε η ηθοποιός, συμπληρώνοντας πως τους ζήτησε να επαναλάβουν τη συνάντηση στη Βρετανία, κάποια στιγμή.

Η τηλεοπτική σειρά «Downton Abbey», όπου πρωταγωνιστεί η Ντέιμ Μάγκι Σμιθ (Dame Maggie Smith) και προβάλεται στο κανάλι ITV, έχει αποσπάσει πολλά βραβεία καθώς και τις καλύτερες κριτικές κοινού και κριτικών. Με τέτοια διαφήμιση τώρα… οι «μετοχές» της θα ανέβουν ακόμη περισσότερο!

Ζωή Κίττα

Κάνε LIKE στο WOMENONLY.GR