Η Μαντόνα ήθελε να γίνει... καλόγρια!

10.11.2011
Και ναι, η 53χρονη βασίλισσα της ποπ, δεν σταματά να μας εκπλήσσει.


Και ναι, η 53χρονη βασίλισσα της ποπ, δεν σταματά να μας εκπλήσσει.

Σημερινά δημοσιεύματα αποκαλύπτουν ένα γράμμα που έγραψε η ίδια η Μαντόνα (Madonna) το 1979, όταν προσπαθούσε να βρει τρόπο να ξεχωρίσει στη σόουμπιζ, όπου διαβάζουμε μεταξύ άλλων ότι η εναλλακτική της επιλογή ήταν το…μοναστήρι!

Πριν από 32 χρόνια, η γυναίκα της οποίας η αξία σήμερα υπολογίζεται στις £300 εκατομμύρια (€351 εκατομμύρια) έκανε μια απίστευτη αίτηση εργασίας η οποία είδε το φως της δημοσιότητας μόλις σήμερα.

Στο τριών σελίδων γράμμα της σταρ περιλαμβάνεται μια εκ βαθέων εξομολόγησή της σχετικά με το όνειρό της να γίνει καλόγρια, το μίσος της για το σχολείο καθώς και την αδυναμία της να αποφασίσει αν θα γινόταν "η παρθένα της τάξης" ή… ακριβώς το αντίθετο.

Η επιστολή είχε ως παραλήπτη τον σκηνοθέτη Στέφεν Λιουίκι (Stephen Lewicki) και ο ρόλος που ήθελε να πάρει αφορούσε την πρωταγωνίστρια της ταινίας του "A Certain Sacrifice", ενώ παραδόξως, στις προσωπικές πληροφορίες που παρέθετε η Μαντόνα Τσικόνι ψεύδεται για την ημερομηνία γέννησής της, δίνοντας τη χρονολογία 1959, αντί του πραγματικού 1958.

Το χειρόγραφο ξεκινά ως εξής: "Αγαπητέ Στέφεν. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν όπου ξεκίνησα την καριέρα μου. Στην Πέμπτη τάξη ήξερα ότι θα γινόμουν ή καλόγρια ή σταρ του κινηματογράφου. Εννέα μήνες σε μοναστήρι με θεράπευσαν από τη πρώτη ασθένεια".

Και συνεχίζει: "Στο σχολείο έγινα κάπως σχιζοφρενής καθώς δεν μπορούσα να επιλέξω αν γινόμουν η παρθένα της τάξης ή του άλλου είδους. Και οι δύο επιλογές είχαν τις αρχές τους… Στη συνέχεια μου προέκυψε μια τεράστια δυσαρέσκεια για τους συμμαθητές, τους δασκάλους και το σχολείο γενικότερα".

Στη συνέχεια του γράμματος, η Μαντόνα υποστηρίζει ότι η μοναδική στιγμή της μέρας που ξεχώριζε ήταν τα μαθήματα θεάτρου, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει την απέχθειά της για το Παρίσι όπου είχε περάσει μερικούς μήνες με το συγκρότημά της –ήταν η ντράμερ, παρεμπιπτόντως.

"Δεν μπορούσα να αντέξω την στειρότητα του Παρισιού και γύρισα τρέχοντας στη Νέα Υόρκη", ξεκαθάρισε.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι τον ρόλο τον πήρε τελικά η Μαντόνα σε μια ταινία που όταν τελικά κυκλοφόρησε σε βίντεο το 1985, ώστε να εξαργυρώσει τη φήμη της πρωταγωνίστριάς του, εκείνη προσπάθησε –ανεπιτυχώς- να αγοράσει όλα τα δικαιώματα για $5.000. Ο χαρακτήρας της, η Μπρούνα έμπλεκε σε ένα βίαιο ερωτικό τρίγωνο και εμφανιζόταν σε αρκετές σκηνές γυμνόστηθη.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε τη Μαντόνα σε μια από τις πρώτες της μεγάλες επιτυχίες –και με σχετικό θέμα (!)- με τίτλο "Like a Virgin".

Ζωή Κίττα