Όταν ο Χάρι χούφτωσε την Πίπα

16.11.2011
Οκτώ μήνες μετά τον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) με την Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) δημοσιεύονται φωτογραφίες που δεν έχουν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας και… σκανδαλίζουν.


Οκτώ μήνες μετά τον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) με την Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) δημοσιεύονται φωτογραφίες που δεν έχουν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας και… σκανδαλίζουν.

Μία από τις εικόνες που μας έμεινε χωρίς αμφιβολία από τον υπέρλαμπρο πριγκιπικό γάμο ήταν τα οπίσθια της παρανύμφου και αδελφής της νύφης που κόλασαν όσο τίποτα άλλο τους άντρες και έκαναν τις γυναίκες να… πρασινίσουν από τη ζήλεια τους.

Σήμερα, βλέπουμε ότι ένας τυχερός βρήκε τρόπο να ακουμπήσει το χεράκι του εκεί που θα ονειρευόταν όλοι οι υπόλοιποι.

Στη φωτογραφία που απεικονίζει τους τέσσερις πρωταγωνιστές της βραδιάς από πίσω κατά τη διάρκεια του πάρτι μετά τον γάμο, ο πρίγκιπας Χάρι (prince Harry) φαίνεται πεντακάθαρα να χουφτώνει με πάθος την Πίπα Μίντλετον (Pippa Middleton) η οποία τον κοιτάζει όλο νόημα.

Δίπλα τους, οι νιόπαντροι πρίγκιπες χαμογελούν απολαμβάνοντας τη γιορτή, χωρίς να φαίνεται να αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει ακριβώς κάτω από τη μύτη τους.

Φυσικά, το ζευγάρι που φλερτάρει ξεδιάντροπα στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο δεν είναι στην πραγματικότητα ο Χάρι και η Πίπα, αλλά δύο σωσίες τους που ενεργούν βάσει οδηγιών της παγκοσμίου φήμης φωτογράφου Άλισον Τζάκσον (Alison Jackson).

Και η ιστορία έχει συνέχεια, αφού σε άλλη λήψη της Τζάκσον, η "Πίπα" εμφανίζεται να γλιστρά από το υπνοδωμάτιο του "Χάρι" –υποτίθεται το "επόμενο πρωί"- φορώντας το πάνω μέρος της στολής του για να καλύψει τη γύμνια του. Από την άλλη πλευρά, ο "συνέταιρός της στο έγκλημα" δεν φαίνεται να νοιάζεται ιδιαίτερα για την αμφίεσή του αφού φαίνεται τυλιγμένος με μια πετσέτα στη μέση, γυμνός από τη μέση και πάνω.

Το όνομα της κοπέλας που υποδύεται την 28χρονη αδελφή της Κέιτ είναι Σάρα Κάρινγκτον (Sarah Carrington) και άρχισε να εργάζεται ως σωσίας της Πίπα για την Άλισον Τζάκσον τον περασμένο μήνα.

"Είναι η τέλεια Πίπα", δηλώνει η καλλιτέχνης, ενθουσιασμένη από την επιλογή της και πραγματικά, η ομοιότητα των δύο κοριτσιών είναι εντυπωσιακή, παρότι, όπως δηλώνει η ίδια η Σάρα Κάρινγκτον, λογοθεραπεύτρια στο επάγγελμα, δεν μπορεί να τη δει.

Πάντως οι φωτογραφίες που απεικονίζουν το ζευγάρι –για το οποίο υπήρξε κάποιος σχετικός "καπνός" παλιότερα- να χορεύει στην πίστα και να φλερτάρει ασύστολα είναι πραγματικά απολαυστικές.

Κατά τα άλλα, οι φήμες θέλουν αυτό τον καιρό να "αναρρώνει" από τον χωρισμό της από τον Άλεξ Λούντον (Alex Loudon) και να σβήνει τον καημό της που οι γονείς του "δεν τη θεώρησαν ποτέ κορίτσι για σπίτι" σε άλλη αγκαλιά.

Σημερινό δημοσίευμα της "Daily Mail" αποκαλύπτει ότι η Πίπα βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του πάλαι ποτέ κολλητού της, Τζορτζ Πέρσι (George Percy), του οποίου το πατρικό -έτσι για να έχουμε να λέμε- είναι ο πύργος που χρησιμοποιείται στις ταινίες του "Χάρι Πότερ" ως το σχολείο "Χόγκουορτς".... Καλό ε;

Ζωή Κίττα