Γκάι Ρίτσι: Με τη Μαντόνα ζούσα μια σαπουνόπερα

29.11.2011
Τρία χρόνια μετά τον χωρισμό του από τη βασίλισσα της ποπ, ο 43χρονος διάσημος σκηνοθέτης ανοίγει το στόμα του και μιλά πρώτη φορά για τη σχέση τους.


Τρία χρόνια μετά τον χωρισμό του από τη βασίλισσα της ποπ, ο 43χρονος διάσημος σκηνοθέτης ανοίγει το στόμα του και μιλά πρώτη φορά για τη σχέση τους.

"Απόλαυσα τον πρώτο μου γάμο. Σίγουρα δεν είναι κάτι για το οποίο να έχω μετανιώσει", ομολόγησε ο Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie) σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό "Details", υπογραμμίζοντας όμως ποια είναι τα ουσιαστικά "θετικά στοιχεία" που προέκυψαν από αυτόν.

"Η εμπειρία ήταν σίγουρα θετική. Λατρεύω τα παιδιά που ήλθαν από αυτό τον γάμο και δεν θα το έβλεπα αλλιώς. Όμως, στο τέλος προχωράς μπροστά, έτσι δεν είναι;", αναρωτήθηκε –ρητορικά- ο Ρίτσι αναφερόμενος στον 11χρονο βιολογικό γιο του, Ρόκο (Rocco) και τον 6χρονο υιοθετημένο, Ντέιβιντ (David).

Στη συνέχεια ο Γκάι Ρίτσι εξήγησε γατί δεν προχώρησε τελικά ο γάμος του με τη Μαντόνα (Madonna), αφήνοντας όμως υπονοούμενα για ακόμη περισσότερες αποκαλύψεις.

"Μπήκα μέσα σε μια σαπουνόπερα και έζησα μέσα σε αυτή για αρκετό καιρό. Πιθανότατα όμως να μπορώ να μιλήσω περισσότερο για αυτό σε 10 χρόνια από σήμερα", ισχυρίστηκε ο Ρίτσι, υπογραμμίζοντας όμως ότι έμαθε πολλά από την πρώην σύζυγό του.

"Όταν καταλήγεις με αρκετά από αυτά τα οποία κυνηγούσες και στο μεταξύ αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις… σκοντάψει σε ένα σωρό ρηχές νίκες, τότε γίνεσαι βαθιά φιλοσοφικός. Χαίρομαι πολύ που αυτή την εμπειρία εγώ τη βίωσα σε… επιτάχυνση. Είμαι χαρούμενος που έβγαλα χρήματα, με άλλα λόγια. Και είμαι χαρούμενος που παντρεύτηκα", ολοκληρώνει ο Γκάι Ρίτσι και τα όποια συμπεράσματα δικά σας.

Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε σε έναν υπέρλαμπρο γάμο στο Κάστρο Σκίμπο της Σκοτίας το 2000 ενώ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Οκτώβριο του 2008. Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2009 και από τότε έχουν και οι δύο προχωρήσει στη ζωή τους, ενώ έχουν και από έναν καινούριο παιδί ο καθένας.

Ο Ρίτσι και η σύντροφός τους Τζάκι Aνσλεϊ (Jacqui Ainsley) καλωσόρισαν τον πρώτο γιο τους τον Σεπτέμβριο, ενώ η Μαντόνα υιοθέτησε τη μικρή Μέρσι Τζέιμς (Mercy James) από το Μαλάουι τον Ιούνιο του 2006.

Όσο για τα προσωπικά της, η 53χρονη βασίλισσα της ποπ έχει δίπλα της τον 24χρονο χορευτή Μπραχίμ Ζαϊμπάτ (Brahim Zaibat) και δηλώνει ευτυχισμένη..

Ζωή Κίττα