Το μυστικό πίσω από το χαμόγελο της Κέιτ

01.12.2011
Αν είναι κάτι που χαρακτηρίζει την 29χρονη δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι σίγουρα το χαμόγελό της. Τόσο ως αυτό το ζεστό συναίσθημα που εκπέμπει όσο και για αυτή καθαυτή την όψη του.

Αν είναι κάτι που χαρακτηρίζει την 29χρονη δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι σίγουρα το χαμόγελό της. Τόσο ως αυτό το ζεστό συναίσθημα που εκπέμπει όσο και για αυτή καθαυτή την όψη του.

Μάλιστα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail η πριγκίπισσα Κάθριν (princess Catherine) δεν γεννήθηκε ακριβώς έτσι! Το μυστικό πίσω από το τέλειο χαμόγελό της βρίσκεται στα χέρια του Γάλλου οδοντιάτρου Ντιντιέ Φιλιόν (Didier Fillion).

Η Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) είχε κάποτε ένα τελείως στραβό χαμόγελο και τώρα αποτελεί όνειρο άπειρων γυναικών σε όλο τον πλανήτη.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Φιλιόν να έχει εφαρμόσει την τεχνική των «μικρό-περιστροφών» (micro-rotations) στο στόμα της νεαρής δούκισσας και πιθανότατα χρησιμοποιώντας γλωσσικά σιδεράκια που κολλούν στο πίσω μέρος των δοντιών, να έφτασε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όλη αυτή η διαδικασία σίγουρα έρχεται με αρκετό πόνο και δυσφορία, για να μην αναφερθούμε στο οικονομικό μέρος της υπόθεσης.

Φαίνεται όμως ότι το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο. Αν μάλιστα υπολογίσει κανείς και έναν άλλο θετικό στοιχείο που προκύπτει από όλη αυτή την ιστορία, τελείως… παρεμπιπτόντως, τότε η αξία τους είναι πολύ μεγαλύτερη.

Γιατί σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν την εμπειρία αυτής της τεχνικής, όσο χρόνο αυτή διαρκεί, κόβεται σχεδόν τελείως και το… φαγητό. Οπότε, θέλοντας και μη ο «ασθενής» αδυνατίζει.

Τα δόντια πονάνε αρκετά και η δυσφορία είναι τόση που το φαγητό είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται κανείς.

Άρα, με αυτό δεδομένο, μήπως οι ορθοδοντικές «μικρό-περιστροφές» είναι το μυστικό όχι μόνο πίσω από το τέλειο χαμόγελο της Κέιτ, αλλά και πίσω από την ιδιαίτερα αδύνατη φιγούρα της;